Curts que ja hem vist

Curtmetratges pratencs, realitzats per autors locals o amb localitzacions al Prat.

#mementomori

Febrer 2017

Curtmetratge realitzat pels alumnes del taller de cinema de l'Escola d'Arts del Prat, dirigit per Alícia Duran.

En un hospital, una família rep una notícia molt dolenta. Gairebé sense tenir temps d’assimilar la pèrdua, inicia tota una seqüència de preparatius per fer l’acomiadament en el qual diferents personatges intervenen: metges, infermeres…

La família decideix fer alguna cosa tradicional i privada, en la intimitat de casa seva. En arribar està tot llest per la sessió: menjar, llum, càmera i…

Més informació

Paquete a domicilio

Abril 2017

Direcció i guió: Francesc Cànovas

L’entrega a domicili d’un voluminós i pesat  paquet postal portarà nombrosos problemes i sorpreses al carter que haurà de fer l’entrega.

Més informació.

Progressió

Maig 2017

Guió i realització: Grégoire Thiry

Un germà i una germana que s’estimen tendrament, es barallen quan el germà descobreix els sentiments de la seva germana envers un migrant rescatat. Posteriorment, és la germana qui s’indigna quan descobreix el secret del seu germà.

Més informació.

Broken

Juny 2017

Director: Xavier G. Selma

Marcel, un jove de 28 anys, ingressa en un centre de desintoxicació on     s’haurà de replantejar la seva vida per poder començar de nou. Dos anys  enrere, Marcel, un jove de 26 anys llicenciat en dret, opta a un gran càrrec professional en un important bufet d’advocats.

Més informació.