Les espigolades són tècniques que ajuden a donar una segona oportunitat a les fruites i verdures que no són atractives per a les botigues però conserven les seves propietats i essència. Com? Transformant els aliments en conserves i fent arribar aquest menjar a les persones que més ho necessiten. Pel camí, es fa la funció de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat d’aprofitar els aliments i no llençar les peces de fruita i verdura que es poden aprofitar.

Dins el cicle d'activitats de la Capitalitat d'Alimentació Sostenible, realitzarem espigolades a grups escolars durant el curs 2021-22 a l'INS Les Salines i dins el marc del CFGS sobre producció agroecològica que imparteix. A més a més, també es realitzaran per a la ciutadania en general:

Primera espigolades popular

El dijous 14 d'octubre de 2021, de 09.30 h a 12.30 h, al Parc Agrari del Baix Llobregat per espigolar un camp de fruites i verdures. Tot el que es recuperi anirà destinat a les entitats socials, amb l'objectiu de donar accés a una alimentació saludable a persones en situació vulnerable.

Si estàs interessat/da posa't en contacte amb: https://forms.office.com/r/LnSuqqqzgK o al correu voluntariat@espigolados.com. Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb mediambient@elprat.cat

La resta de convocatòries s'anunciaran a través de la pàgina web elprat.cat/alimentaciosostenible.