Butlletins de recursos d'Educació Ambiental

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius, us enviarem periòdicament aquest butlletí amb recursos perquè els pugueu treballar als vostres centres educatius.
No pretén  ser recull sistemàtic, ni molt menys.  El món dels recursos educatius és infinit i aquests dies s’ha multiplicat per mil...però sí una eina que reculli aquells recursos que focalitzin les línies de treball que es treballen des de l’Àrea d’Acció Ambiental a través del Servei d’Educació Ambiental  del nostre Ajuntament.
 
La idea d’anomenar aquesta iniciativa com El Cabusset neix del costum d’aquest ocell, molt comú als nostres espais naturals del Delta del Llobregat, de poder  romandre parcialment submergit a voluntat si se sent alertat,  com el que ens estem veiem obligats a fer nosaltres des de ja fa unes setmanes.
 
També és una eina oberta a la participació dels centres educatius: ens agradaria saber si us interessen recursos sobre algun aspecte en concret, si us agrada el que us proposem...si no, i també si teniu alguna proposta per afegir-hi i donar-la a conèixer.