Esteu aquí

Un Prat més net, un Prat més sostenible!

Desembre 2018

Estem iniciant la posada en funcionament del nou servei de neteja i recollida de residus de la ciutat. Amb aquesta nova contracta volem posar la tecnologia al servei de la ciutadania; per això renovem i incrementem la maquinària del servei i en potenciem la mecanització, per millorar-ne l’eficiència. Volem fer un pas més per adaptar-nos a les necessitats del Prat, per fer que la nostra ciutat sigui cada cop més neta, més sostenible i més innovadora. Per això potenciem l’ús de les energies netes i utilitzem de manera més eficient els recursos per a la neteja.

Amb aquests canvis, també donem més eines a la ciutadania perquè reciclar sigui encara més fàcil, amb noves illes ecològiques, amb contenidors més accessibles i adaptats a tothom. Sens dubte, la primera responsabilitat que la ciutat es mantingui neta és de l’Ajuntament, però no és menys cert que els objectius que ens proposem assolir per continuar millorant necessiten també el compromís i la implicació de tots els pratencs i les pratenques. La ciutadania ha de saber que té l’obligació cívica d’esforçar-se per no embrutar l’espai públic i  reciclar correctament els residus. Si ho fem, entre tots i totes aconseguirem que la nostra estimada ciutat sigui encara més maca; i a més, no és tan difícil!

Un Prat més net ha de ser, necessàriament, un Prat més cívic i responsable en què els petits esforços individuals es multipliquin per fer de la nostra ciutat un lloc on ens agrada viure i del qual ens sentim orgullosos. Us proposo que ho intentem, val molt la pena! Fem un Prat més net!

 

Lluís Tejedor