Esteu aquí

Al Prat, ens agrada fer esport

Estiu 2019

de ser alcalde de la nostra ciutat, tot iniciant un nou període polític al capdavant d’un equip de govern honest, eficient i compromès amb la ciutadania del Prat, un govern que treballarà tant per als que ens han dipositat la seva confiança com per als que han triat altres opcions. La nostra proposta de govern es basa en un programa ambiciós i realista en què la prioritat és seguir al costat de les persones i famílies que ho passin malament. Volem mantenir un creixement sostenible de la ciutat, conservant l’equilibri territorial entre nucli urbà, polígons industrials, infraestructures, Parc Agrari i espais naturals, tot incidint també en la lluita contra el canvi climàtic, i posant atenció en la mobilitat i el transport.

Treballarem per governar de forma oberta, transparent, relacional i amb voluntat de servei, fomentant la col·laboració i la cocreació amb la ciutadania i les entitats. L’educació i la cultura han de ser les nostres prioritats, perquè són la base del progrés social i perquè en depèn el futur de les noves generacions. Un canvi de model requereix el protagonisme de la ciutadania amb consciència crítica i capacitat per implicar-se en la vida comunitària. L’accés a una formació de qualitat i en igualtat d’oportunitats és la clau per resoldre els greus problemes de país; sense formació no hi ha accés a una feina digna, i sense una feina digna no es pot tenir un habitatge digne. I per aplicar les polítiques necessàries ens cal fer-ho amb perspectiva de gènere, amb una visió que ens permeti combatre les desigualtats des de tots els fronts.

El Prat és el nostre lloc al món; tots i totes formem part d’una comunitat cívica, sentim orgull de fer-ho i compartim un mateix sistema de valors que cal defensar per garantir el nostre benestar i la nostra felicitat. Em sento amb la força i la il·lusió necessàries per liderar el govern de la ciutat amb noves idees i propostes, perquè el Prat segueixi millorant.

 

Lluís  Mijoler