Esteu aquí

El compromís del Programa d’Actuació Municipal (PAM)

Gener 2019

D'aquí a sis mesos se celebraran les properes eleccions municipals i això significa que estem a punt d’acabar aquest mandat. L'equip de govern va presentar, l’any 2016, els seus compromisos amb la ciutadania a través del Programa d’Actuació Municipal (PAM), un document ambiciós en el qual l’Ajuntament es proposava fer front a les necessitats dels pratencs i les pratenques en un moment en què la crisi econòmica afectava bona part de les famílies. Al mateix temps, l’Ajuntament va dissenyar aquest PAM amb la intenció de seguir construint un model de ciutat amb la voluntat de fer-la més justa, equilibrada, sostenible, i també més cívica. Aquestes premisses van servir com a base per elaborar aquest document en el qual la participació ciutadana va ser de vital importància. Persones que viuen al municipi hi van aportar les seves opinions i propostes, i es va crear un interessant diàleg entre Ajuntament i ciutadania que va concloure amb tot un seguit d’accions que van conformar la base del document i que s’han estat duent a terme durant aquest període de temps.

Per a l’equip de govern és una satisfacció poder fer el retorn a la ciutat del grau d'acompliment del PAM, explicant que el 89,09% de les accions a què ens havíem compromès ja estan realitzades i que un 7,27% estaran acabades abans que finalitzi aquest mandat. Aquest ha estat un projecte comú, en què tots i totes estem involucrats i que amb compromís, treball i rigor hem assolit amb èxit.

Canviant de tema,  ja som a les portes de Nadal i voldria aprofitar aquest espai per desitjar-vos a tots els pratencs i pratenques molt bones festes i un bon any 2019. Bon Nadal!

 

Lluís Tejedor