Esteu aquí

Torna el cicle Primavera de Llibres i Lletres

Durant els mesos d’abril i maig s’ofereixen diferents propostes pensades per fomentar el plaer de la lectura

centric

dilluns, 21 març, 2022 - 16:00

Un any més, amb l’arribada de la primavera desembarca en el Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín el cicle Primavera de Llibres i Lletres. Durant els mesos d’abril i maig s’ofereix un ampli ventall de propostes literàries adreçades a diferents públics i pensades per fomentar el gust per la lectura.

Com és habitual, la creació local és un dels principals eixos del cicle. En aquesta línia, diferents autors locals presentaran les seves novetats editorials, com és el cas dels llibres Els Camps del Prat. De la plana de Vic al pla de Llobregat, de Joan Camps, i Ya no somos amigos, d'Agus Morales, o els contes infantils Y fueron felices,  de Rush Smith, i Sofía y la palabra salvaje, de Purificación Hernández.

Altres figures destacades de les lletres que passaran pel Cèntric aquests mesos seran els escriptors Toni Hill i Xesús Fraga, els quals, en el marc del cicle Diàlegs que acull aquests mesos el centre, dialogaran respectivament amb Rosa Ribas al voltant del fet d’escriure des de la perifèria.

La Primavera de Llibres i Lletres s’estén també a d’altres propostes habituals de la programació del Cèntric, que adopten aquests mesos un especial vincle amb la lectura i l’escriptura. És el cas de les píndoles digitals, que comptaran amb la booktuber Mixa per descobrir les possibilitats que ofereix l’entorn digital en l’àmbit de l’escriptura. També en sintonia, el cicle Viu l’òpera! acollirà a l’abril la projecció de l’òpera Otello, basada en l’obra homònima de Shakespeare.

Posarà el punt i final a l’edició del Primavera de Llibres i Lletres d’enguany l’espectacle poètico musical Te quiero, Benedetti (La patria y el exilio), amb l'actor Alberto Sant Juan i el guitarrista i compositor Fernando Egozcue.

Trobareu aquestes i tota la resta de propostes del cicle a elprat.cat/primaverallibresilletres

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...