Esteu aquí

Noves formacions gratuïtes per a entitats i voluntariat

L’objectiu és donar eines a les entitats per poder ampliar els seus coneixements i fer una millor gestió de les seves associacions i activitats

dimecres, 25 setembre, 2019 - 11:00

Comença un nou curs al Prat i amb ell arriba la nova formació per a entitats, cinc propostes que tindran lloc entre octubre i novembre i que es focalitzaran en temes de salut, tan física com mental.

Ús de l’RCP i els desfibril·ladors. Aquest taller tractarà sobre com utilitzar aquestes eines i el durà a terme mitjançant sessions teòrico-pràctiques l’Associació Espanyola Contra la Mort Súbita José Durán.
La gestió emocional en l’acció voluntària.  La Federació Catalana de Voluntariat Social realitzarà una formació encaminada a saber com gestionar-nos emocionalment durant un voluntariat. Aquesta formació comptarà amb el certificat del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya.
Eines per detectar situacions de vulnerabilitat. Aquest taller pretén formar a persones que treballen a entitats per amb l’objectiu de detectar casos de situacions de vulnerabilitat en el seu dia a dia. El portaran a terme Fil a l’Agulla amb la col·laboració del departament d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat. 
Taller de primers auxilis. Aquest taller donarà les eines necessàries per actuar de manera correcta, en cas que sigui necessari, durant la celebració de grans esdeveniments com la Mostra d’Entitats. La formació es treballa amb el departament de Salut Pública de l’Ajuntament del Prat i la Creu Roja.
Com comuniquem la nostra presència a la Mostra d’entitats. Formació pensada per millorar la nostra presència com a associació durant la Mostra d’Entitats a través d’una bona campanya de comunicació. A càrrec de José David Muñoz, de Prat Comunica.

L’objectiu d’aquestes formacions és donar eines a les entitats per poder ampliar els coneixements i fer una millor gestió de les seves associacions i activitats, ja que unes entitats més preparades ajuden a millorar la nostra ciutat. 

Inscripcions obertes

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Per fer-ho només cal enviar un correu electrònic a entitats@elprat.cat, trucar al 93 379 00 50 (ext. 5600) o bé de manera presencial a les Cases d‘en Puig.

Durant les formacions podrà haver-hi servei de ludoteca, amb reserva prèvia.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 3 agost, 2020 - 10:30

Aquest estiu l'Ajuntament visitarà les piscines d'ús públic del Prat que inclouen centres esportius i hotels

El seguiment inclou la revisió de les mesures de prevenció i higiene en el...

divendres, 31 juliol, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

divendres, 31 juliol, 2020 - 11:30

Actualització de la normativa de les reunions a les comunitats veïnals

Màxim 10 persones, mascareta i distància d'1,5 metres