Esteu aquí

L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

Aquest any es podran seguir en streaming l’Esclat i el Pregó de Festa Major, a càrrec de la Carlota Dobaño

dimarts, 21 setembre, 2021 - 13:45

La Festa Major està a punt de començar! Divendres 24 comencen quatre dies de festa, una Festa Major diferent, que s’ha dissenyat complint amb els requeriments establerts per les autoritats sanitàries i que fa que totes les activitats es desenvolupin en recintes delimitats i amb un registre previ dels assistents.

Els dos actes principals de divendres, l’Esclat de Festa Major i el Pregó són dues de les propostes amb més assistència de la Festa Major. I per garantir que tothom pugui seguir l’inici de la Festa Major, elprat.tv farà la retransmissió en directe dels dos actes. També els podreu seguir a través de elprat.ràdio (91.6 fm).

A partir de les 18.30 hores, a www.elprat.tv, podrem veure com les colles de cultura popular catalana de la ciutat donen la benvinguda a la Festa Major a l’Esclat de Festa Major, ballant i desfilant a la Grada de Cultura Popular.

A continuació, a les 21 h, la pregonera de la Festa Major, la Carlota Dobaño, des del mateix espai de la Grada de Cultura Popular, podrà desitjar a tots el pratencs una Bona Festa Major a través de les pantalles de telèfons, dispositius mòbils i televisions.

La Carlota és una autoritat mundial en l’àmbit de la investigació i el tractament de la malària i, durant la pandèmia, compagina aquesta tasca amb la recerca dels mecanismes immunitaris induïts per la infecció amb SARS-CO-19. 

Compartir

Noticies relacionades

Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...

dimarts, 26 juliol, 2022 - 12:30

Es publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!

La fira d’artesania comptarà amb 20 parades i 5 tallers que s’han seleccionat...

divendres, 1 juliol, 2022 - 12:15

La 46a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat escalfa motors!

Inscripcions a partir de l’1 de juliol i amb un nou sistema