Esteu aquí

Esclat de Festa Major

L'últim divendres de setembre la vila del Prat es prepara per retrobar-se de nou amb les colles de cultura popular Catalana de la ciutat i els seus balls populars i entremesos. Tots llestos per donar la benvinguda a la festa més xamosa i més galana.

L'Esclat de Festa Major es reinventa per adaptar-se a les normatives sanitàries vigents i fer una celebració amb totes les garanties de seguretat, però alhora mantenir fidelment aquells moments essencials del nostre patrimoni festiu que omplen les places de festa, de color i de cultura popular.

Es desenvoluparà el ritual Potablava amb l'arribada dels Gegants de la Ciutat, que obriran pas a la cerimònia amb les seves més lluïdes danses, acompanyats com sempre dels Gegants del Delta, la Mulassa del Prat, els Gegants Sants Metges, l'AMPA Mare de Déu del Carme, els geganters infantils de les escoles i instituts de la ciutat, els Picacrestes Dansaires, els COVGrossos, la Colla Bastonera del Prat, els Castellers del Prat, els Amics de la Sardana, el Ball de Diables del Prat i la Colla de Diables del Prat, amb la col·laboració especial de la Banda de la Unió Filharmònica del Prat.

Els assistents a l’Esclat podran seguir per pantalla el pregó de les festes retransmès des de la Plaça de la Vila. A continuació, tindran lloc els tradicionals focs d’inici de festa des de la Grada.

Podeu seguir la retransmissió en directe des del mòbil o l'ordinador a https://www.elprat.digital/tv/

  • Llenguatge de signes

Activitats relacionades

Modelo 77

Tipus: Cinema
Quan: 01/10/2022
On: Cinema Capri

Presentació de temporada

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 02/10/2022 de 18:00 a 19:00 h
On: Teatre L'Artesà

Modelo 77

Tipus: Cinema
Quan: 02/10/2022
On: Cinema Capri