Esteu aquí

La 46a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat escalfa motors!

Inscripcions a partir de l’1 de juliol i amb un nou sistema

divendres, 1 juliol, 2022 - 12:15

L'Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat es consolida com la mostra més mítica acollida per la Sala d’Art Josep Bages amb gairebé mig segle d’història. Oberta a la participació de qualsevol persona que viu al Prat, representa un espai festiu en el que compartir els processos artístics treballats durant l’any, retrobar-se amb cares conegudes o viure una primera experiència expositiva i de contacte amb el circuit creatiu de la ciutat.

“La Col·lectiva”, com popularment s’anomena la mostra, s’inaugurarà divendres 23 de setembre a les 12.30 h durant els dies de Festa Major. I té tot el sentit que sigui així, doncs es viu anualment com una celebració de les arts, una acció de participació i cultura popular. S'ha convertit en una de les activitats amb més afluència del Centre d'Art Torre Muntadas, el qual s’ha orientat des de fa anys cap a un programa compromès amb la creació d'avantguarda, l'art contemporani i les pràctiques artístiques més emergents.

S'organitza de forma conjunta entre el Servei de Cultura de l’Ajuntament i l'associació L'Atòmica des d'una perspectiva de criteris oberts en què hi poden participar tot tipus d'artistes visuals i plàstics.

Vols formar-ne part? Inscriu-te!

Enguany el sistema tradicional d’inscripció mitjançant butlleta física es substitueix per un nou canal d’inscripció en línia. Però no cal patir, que és molt senzill!

Només has d’accedir al portal de l'Ajuntament i introduir les teves dades per formalitzar la inscripció. A partir d’aquí, el personal del centre es posarà en contacte amb tu per concertar una cita perquè puguis entregar la teva obra a la tornada de l’estiu. Tens temps fins al 6 de setembre.

En qualsevol cas, si tens dubtes o alguna dificultat a l’hora de fer la gestió, pots posar-te en contacte amb el personal del Centre d’Art Torre Muntadas, qui t’atendrà en tot allò que sigui necessari a través del correu electrònic  unzip@elprat.cat o al telèfon 93 478 22 37

Consulta els criteris de participació i presenta la teva obra a la ciutat!

Premi especial del públic

Com a colofó i com ja és habitual, es farà entrega del Premi especial del públic "Artista XL del Prat", mitjançant votació popular. Totes les obres presentades a l'exposició d'aquesta edició entraran al concurs que es resoldrà dilluns 26 de setembre a les 12.30 h.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 9 abril, 2024 - 10:00

Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la in...

dilluns, 8 abril, 2024 - 13:30

Torna el cicle Art en família a la ciutat

Capgirant les famílies es el tema central de la tercera edició del cicle

divendres, 5 abril, 2024 - 12:15

Memòria en Xarxa

Exposició compartida