Esteu aquí

Es publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!

La fira d’artesania comptarà amb 20 parades i 5 tallers que s’han seleccionat entre un gran nombre de propostes rebudes

dimarts, 26 juliol, 2022 - 12:30

L'Aparador és el mercat d'artesania i creacions fetes a mà, que des del 2018, organitza el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, el diumenge de Festa Major, prenent el relleu al Centre d'Art Torre Muntadas, anteriors promotores d'aquesta iniciativa.

Com cada any, durant els mesos de juny i juliol s'ha fet una crida a la participació, i s'han presentat 64 propostes, batent tots els rècords de convocatòria. D'aquestes 64 propostes, des del Centre Cívic s'han escollit 20 artesanes i creadores que mostraran el seu treball el diumenge 25 de setembre, d'11 a 20 h, als Jardins de Joan Salvat Papasseit, canviant així la tradicional ubicació del mercat a la plaça Pau Casals.

Les propostes han estat escollides tenint en compte criteris com l'originalitat de les creacions, la diversitat de tècniques i processos de producció artesanal, així com la sostenibilitat. Podeu consultar el llistat de les paradistes escollides fent clic aquí.

A banda del mercat, durant tot el dia també hi haurà una programació de tallers i espais de pràctica que tenen com a objectius fomentar i difondre la pràctica de creacions manuals, una de les principals finalitats del projecte d'arts visuals del Centre Cívic.

Pel que fa als tallers, es va donar la possibilitat a les persones que han presentat el seu projecte de presentar també una proposta de taller. D’aquestes se n’han escollit 5, adreçades a públic familiar o adult: ceràmica, cianotípies i brodat són algunes de les tècniques artesanals que es podran aprendre i practicar a L'Aparador. 

En definitiva, comencem a escalfar motors per organitzar un mercat ple de propostes interessants, activitats per a tots els públics, on els veïns i les veïnes de la ciutat, puguin gaudir del ‘fet a mà’ durant la Festa Major del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 9 abril, 2024 - 10:00

Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la in...

dilluns, 8 abril, 2024 - 13:30

Torna el cicle Art en família a la ciutat

Capgirant les famílies es el tema central de la tercera edició del cicle

divendres, 5 abril, 2024 - 12:15

Memòria en Xarxa

Exposició compartida