Esteu aquí

Convocatòria oberta fins al 18 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2022

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 25 de setembre als Jardins de Joan Salvat Papasseit

dimarts, 7 juny, 2022 - 13:00

Arriba la novena edició de L’Aparador: el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat. Es tracta d'un mercat d'objectes artístics fets a mà o amb processos de producció artesanals, que vol apropar a la ciutadania la producció artística independent i de fora dels circuits comercials. El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa acull com a línia de treball dins les arts visuals, el projecte "Fet a Mà", que promou la pràctica i la creació d'artesania a la nostra ciutat, i, per tant, organitza aquest esdeveniment amb molt afecte i il·lusió.

La convocatòria estarà oberta del 7 de juny al 18 de juliol, i podeu trobar les bases i els formularis per participar al web: elprat.cat/ccriberabaixa. La selecció de paradistes i tallers es farà pública el 26 de juliol, també al web del centre cívic. Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 25 de setembre, d'11 a 20 hores, als Jardins de Joan Salvat Papasseit.

L’Aparador és un esdeveniment que s’estructura en dues propostes: d’una banda, l’espai del mercat, on es mostren els productes de creació artesana per la seva venda, i, d’altra banda, els tallers oberts a la ciutadania per fomentar i difondre la pràctica “fet a mà”. Les creadores i artesanes que vulguin portar el seu art a la Festa Major del Prat, han de fer arribar la seva proposta abans del 18 de juliol. Les condicions de participació en la convocatòria de L’Aparador 2022, les trobareu al web del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.

Per a més informació, podeu contactar via correu electrònic: ccriberabaixa@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 9 abril, 2024 - 10:00

Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la in...

dilluns, 8 abril, 2024 - 13:30

Torna el cicle Art en família a la ciutat

Capgirant les famílies es el tema central de la tercera edició del cicle

divendres, 5 abril, 2024 - 12:15

Memòria en Xarxa

Exposició compartida