Esteu aquí

Continua el cicle "Viu l’òpera!"

Un dissabte al mes al Cèntric, projecció d'òpera a les 17.30 h i breu introducció a càrrec de Miquel Àngel Martínez a les 17 h

dimecres, 5 febrer, 2020 - 18:00

Aquest any 2020 continua el cicle "Viu l'òpera!" a l'auditori del Cèntric Espai Cultural. El cicle de projeccions es va iniciar el passat 25 de gener amb l’òpera de Verdi La Traviata,  en la qual l’aclamat tenor Rolando Villazón posa en escena l’obra mestra més coneguda del compositor italià d’una forma acolorida, vibrant i plena d’emocions. El 15 de febrer, amb la projecció d'Il Trovatore gaudirem de dues grans veus potents i plenes de calidesa com són la d’Anna Netrebko i Plácido Domingo, que fan d’aquesta producció un escenari sensacional.

El 21 de març es projectarà una de les òperes interpretades amb més freqüència arreu del món, La Bohèmede Giacomo Puccini, estrenada el 2012 al Festival de Salzburg. Seguirà la nova producció de Così fan Tutte, de W. A. Mozart i dirigida per l’aclamat director alemany Class Guth, el 18 d’abril.

Ariadne auf Naxos, de R. Strauss i dirigida per Daniel Harding, serà la projecció que es podrà veure el 23 de maig. Aquesta producció, poc convencional, reuneix diferents gèneres com teatre, ballet, drama, música i cant.

El cicle seguirà a l’estiu, amb la projecció a la plaça porxada del Cèntric de les propostes del Liceu a la Fresca i del Teatro Real.

Apropar l'òpera a tothom

Aquesta programació vol apropar aquest corrent musical a un públic ampli, facilitant l’accessibilitat i diversitat. Per aquest motiu, totes les projeccions van acompanyades d’un comentari previ de 30 minuts a càrrec de Miquel Àngel Martínez, per tal de situar l’espectador en el context de la història i de la producció que posteriorment es visualitzarà.

Seguint aquesta línia de l’equipament, les projeccions es poden complementar amb l’oferta trimestral de cursos teòrics sobre música clàssica, enfocats sobretot a l’òpera, com Llegim l’Òpera, escoltem la literatura, que doten al públic d’eines per endinsar-se en aquest gènere musical, i propiciar la pràctica cultural musical.

Si voleu consultar tot el cicle ho podeu fer aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...

divendres, 27 març, 2020 - 11:00

Capturem moments envers la dona, nova proposta expositiva virtual al CC Jardins de la Pau

La mostra, que s'anava a inaugurar divendres 13, es podrà visitar virtualment...

divendres, 27 març, 2020 - 10:15

/Unzip Arts Visuals en acció

El LAB SuperSimetria continua amb trobades i sessions de creació online