Esteu aquí

Viu l'Òpera! "La Traviata", de G. Verdi

la traviata_baden_baden_2015

L’aclamat tenor Rolando Villazón ha posat en escena probablement l’obra mestra més coneguda de Verdi d’una forma acolorida, alegre i plena d’emocions al Festspielhaus de Baden Baden, per la qual cosa va fer “una acollida entusiasta per a l’estrena” (Stuttgarter Zeitung)! La firma de Villazón, tant com a cantant com a director, és inconfusible.

Villazón va fer el seu gran salt internacional com Alfredo Germont i ara, deu anys després, el cantant mexicà ha produït una Traviata plena d’energia, atenció al detall i fins i tot un toc de malenconia. Villazón tria un enfocament insòlit traslladant l’acció de la gran i tràgica història amorosa entre Alfredo i la cortesana Violetta a l’acolorit i sorollós món del circ. Olga Peretyatko com a Violetta aporta "un fantàstic paper de la Traviata oscil·lant entre l’alegria de viure de la juventut, la perspicàcia que dóna la maduresa i l’angoixa vital " (Stuttgarter Zeitung).

La seva parella és el jove tenor brasiler Atalla Ayan com el gelós Alfredo, que ofereix una "interpretació impressionant amb un timbre fosc, càlid i riques notes altes" (Stuttgarter Zeitung). Simone Piazzolla, que interpreta al pare estricte d’Alfredo, Giorgio Germont, afegeix línies vocals fines per proporcionar un fort sentit de la “italianità” als escenaris (Neue Zürcher Zeitung). Dirigeix ​​el Balthasar Neumann Ensemble el jove director espanyol Pablo Heras-Casado.

 
A les 17 h, comentari previ a l'òpera amb Miquel Àngel Martínez 

  • Accessible

Activitats relacionades