Esteu aquí

Viu l'Òpera! "Così fan Tutte", de W. A. Mozart

cosi fan tutte

El director d’escena alemany Claus Guth conclueix el seu cercle Mozart/Da Ponte amb aquesta nova producción de “Così fan tutte”.
L’obra s’estructura en dos actes. La infidelitat com a tema recorrent en les òperes còmiques. Intervenen sis personatges, tres femenins i tres masculins, quatre d’ells formen dues parelles mentre que els altres són representen de dos extractes socials oposats, de classe alta  i la classe popular (Despina)

El director d’escena alemany Claus Guth conclueix el seu cercle Mozart/Da Ponte amb aquesta nova producció de “Così fan tutte”. En edicions anteriors del Festival de Salzburg, Guth va presentar les seves interpretacions de “Le nozze di Figaro” amb Anna Netrebko l’any 2006, seguida de “Don Giovanni” amb Christopher Maltman, Erwin Schrott i Matthew Polenzani, el 2008.

El director musical hongarès Adam Fischer, que va guanyar el premi Echo 2008 amb els seus enregistraments de les simfonies de Hayden nº 88 i 101, dirigeix la Filharmònica de Viena.  La soprano sueca Miah Persson és Fiordiligi. La jove mezzo Isabel Leonard dona vida a Dorabella, i el tenor finlandès Topi Lehtipuu, que va aconseguir el reconeixement mundial amb la interpretació de personatges de Mozart, encarna a Ferrando. En el paper de Guglielmo apareix el baríton austríac Florian Boesch, que va debutar a l’Òpera de Zurich com a Papageno. La soprano francesa Patricia Petitbon és l’encarregada d’interpretar a Despina.

A les 17 h, comentari previ a l'òpera amb Miquel Àngel Martínez 

  • Accessible

Activitats relacionades

Eres Basura, una ópera mal

Tipus: Música
Quan: 27/11/2022 de 12:00 a 13:00 h
On: La Capsa

AL-V

Tipus: Música
Quan: 27/11/2022 de 13:00 a 14:00 h
On: La Capsa

A(L)buelo

Tipus: Teatre
Quan: 27/11/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas