Esteu aquí

Viu l'Òpera! "Il Trovatore", de G. Verdi

il_trovatore _Berlin_2013

Aquest aconteixement musical de la Staatsoper Unter den Linden de Berlín està protagonitzada per Anna Netrebko i Plácido Domingo, al capdavant d’un conjunt impressionant, dirigits per Daniel Barenboim.  Anna Netrebko, “en forma devastadora” (The Times), dibuixa un retrat convincent i immediat de Leonora de principi a final. Al seu costat, l’excepcional  Marina Prudenskaya sobresurt com la gitana Azucena, el treball de la qual emana “de la calor volcànica des de les profunditats de la seva mezzo-soprano” i retrata “tots els matisos de tendresa i crueltat” (Frankfurter Allgemeine Zeitung).

Plácido Domingo interpreta per primer cop al Conde de Luna, irradiant la “calidesa de Domingo dels temps passats” amb “la seva màgica presència damunt l’escenari que ennobleix totes les nits de l’òpera”  (Die Welt).

Per completar el quartet, Gastón Rivero és un encantador Manrico “amb un timbre atractiu i ben calculat” (Opernglas). El debut de Daniel Barenboim en la realització d’aquest treball és “positivament sensacional”.

A les 17 h, comentari previ a l'òpera amb Miquel Àngel Martínez 

  • Accessible

Activitats relacionades