dijous, 30 novembre, 2017 - 14:15

“Mucha Masía” ofereix la possibilitat de dormir en una masia del segle XIX a 15 minuts del centre de Barcelona

Un hostal rural guanyador dels Premis El Prat Emprèn com a millor idea en l’àmbit turístic

Entrega de premis El Prat Emprèn

En aquesta edició dels premis, s’han concedit tres premis i sis mencions en tres categories: Millor idea i/o projecte empresarial en l’àmbit de comerç i/o turisme, Millor idea i/o projecte empresarial en innovació i/o iniciativa d'economia social i cooperativa i Millor idea i projecte empresarial.

A més, s’han lliurat  diplomes als millors Plans d’Empresa elaborats pels alumnes del Programa de Transició Escola-Treball del Prat, que es desenvolupa a l’Institut Illa dels Banyols.

 

“Mucha Masía”, un hostal rural dins d’un nucli urbà, és un dels projectes guanyadors dels Premis El Prat Emprèn, com a millor idea en l’àmbit del turisme. L'Ajuntament del Prat atorga aquests premis a persones emprenedores de la ciutat, que hagin desenvolupat el seu pla d'empresa amb el suport del Centre Local de serveis a les empreses municipals, com en el cas d’aquest projecte.

“Mucha Masía” és un projecte impulsat per Jordi Corpa i Enric Selfa, dos pratencs de 36 i 39 anys, el primer amb àmplia experiència en el sector de l’hostaleria en diversos països del món i el segon, en el món empresarial. Amants dels viatges, han posat en marxa aquest hostal, considerat l'allotjament friendly del Prat, que permet dormir en una masia del segle XIX a 15 minuts del centre de Barcelona. Situat en l’entorn natural del Delta i el Parc Agrari del Llobregat, també ofereix un ampli ventall d’activitats (espais verds, excursions, sortides, exposicions, sessions de ioga, teatre, xerrades, etc). Per posar-lo en marxa, van constituïr la societat SELFA&CORPA, després de capitalitzar l’atur.

Tres premis i sis mencions als Premis Prat Emprèn 2017

Els Premis El Prat Emprèn s’han lliurat durant la durant la 11a jornada de l’Emprenedor i l’Emprenedora Local, celebrada al Cèntric Espai Cultural el dimecres 29 de novembre a la tarda. Per part de l’Ajuntament del Prat, hi han participat el seu alcalde, Lluís Tejedor; la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo; i la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Drets Socials i Igualtat i Regidora d’Educació, Pilar Eslava, entre d’altres. 

Els premis consten de tres categories, que reconeixen les millors idees/projectes en l’àmbit del comerç/turisme, en l’àmbit empresarial i en l’àmbit de la innovació/economia social i cooperativa. Cadascuna d’elles consta d’un primer premi (pel qual es perceben 3.000 euros) i una o diverses mencions en cada cas. Tant els projectes premiats com els que tenen menció podran participar a l'estand El Prat Emprèn de la Fira Comercial, que tindrà lloc entre el 15 i el 17 de desembre en el marc de la Fira Avícola del Prat de Llobregat i beneficiar-se de serveis de suport i assessorament del propi ajuntament i de l’empresa Mail Boxes. Als premiats en la categoria Millor Iniciativa d’Economia Social, la Federació de Cooperatives de Treball Associat els ofereix adherir-s’hi gratuïtament durant el primer any.

El jurat dels premis està format per l’Associació de Comerciants i Industrials del Prat (ACIP), El Prat Empresarial, UGT del Baix Llobregat, la Federació de Cooperatives de Treball, l’Associació SECOT, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Ateneu Cooperatiu, CCOO del Baix Llobregat, Prat Gran Comerç i AGT. Els guardonats d’enguany corresponen a projectes realitzats entre l'1 d'octubre de 2016 i el 15 d'octubre d'enguany (la llista complerta de premiats es detalla a la pàgina següent).

A més d’aquests premis, durant la jornada, s’han lliurat els diplomes als millors Plans d’Empresa elaborats en el marc del Programa de Transició Escola-Treball del Prat, que es desenvolupa a l’Institut Illa dels Banyols per incentivar l’esperit emprenedor entre l’alumnat. En l’especialitat “Auxiliars de vendes, oficina i atenció al públic”, els plans d’empresa guanyadors han estat “INTERNACIONAL FAST FOOD” i FUTBOLOCOS. En l’especialitat "Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració", ha guanyat els projectes E&C PASTELERIA  i GL HF.

Descarregar

(2)
(1)
(1)

Compartir

A les xarxes