dijous, 1 juliol, 2021 - 13:45

Teatre a l’ombra torna al juliol al Prat amb música, dansa i circ a l’aire lliure

Teatre a l'ombra 2021

 

  • Música, dansa i circ es barregen i fonen per donar vida a una mostra a l’aire lliure de la més àmplia diversitat artística, amb propostes pensades per a públics variats, per gaudir-les sol, en família o amb amics.
  • El cicle estival d’Arts en Viu, promogut pel Teatre L’Artesà, aquest any compta amb la complicitat de La Capsa.
  • Les propostes de Teatre a l'ombra es podran gaudir a places, parcs i carrers del Prat cada diumenge de juliol.

 

Aquest juliol de 2021, el Teatre L’Artesà, en col·laboració amb La Capsa, omple places, parcs i carrers amb la tercera edició de Teatre a l’ombra. Música, dansa i circ es barregen i fonen per donar vida a una mostra a l’aire lliure de la més àmplia diversitat artística, amb propostes pensades per a públics variats, per gaudir-les sol, en família o amb amics a la fresca de l’ombra de les nits d’estiu. Aquests són els espectacles que es podran veure durant el mes de juliol:

 

FIL: el primer diumenge, el Teatre a l’ombra s’obre al Fondo d’en Peixo passant pel circ contemporani de la cia. Madame Gaüc, que combina elements de dansa i teatre i explora les relacions humanes a través d’un joc de tensions i equilibris amb la seva primera peça de llarga durada.

 

PERCEPTIONS: l’univers surrealista de la companyia francesa Bivouac pren forma artístico-científica amb la instal·lació de gran format que omplirà la Pl. Louis Braille el segon diumenge de juliol amb dansa aèria, acrobàcies i música en directe per acompanyar el públic cap a un viatge al cor de l'imaginari quàntic.

 

MULÏER: les cinc ballarines de la cia. valenciana Maduixa Teatre trepitjaran amb xanques el Pati de L’Artesà amb una peça que investiga els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia en homenatge a totes les dones que durant segles d'opressió han lluitat i continuen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge.

 

LA COSTA DE LOS MOSQUITOS: La Capsa tanca el cicle amb un concert a la Pl. Joan Garcia-Nieto presentant l’últim treball de la Travis Birds, un disc que ens fa endinsar en l'habitació de l'artista madrilenya, una estança plena de matisos, colors i textures. L’artista ens proposa un concert que remou per dins d'una forma única.

 

El cicle d’Arts en Viu, que es pot gaudir les tardes de cada diumenge del mes, s'emmarca dins de la programació d’estiu del Prat de Llobregat: Viu la cultura al Prat 2021.

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes