dimarts, 2 juliol, 2019 - 20:30

Recepció a l’Ajuntament del primer equip de l'AE PRAT, després del seu ascens a 2a B

El president de l'AE Prat, Lluís Quiñonero, rep una placa commemorativa de la mà de l'alcalde Lluís Mijoler

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha rebut representants de l’equip directiu i tècnic, i dels jugadors del primer equip de l’AE Prat.

 

Al Saló de Plens de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, s’ha celebrat aquesta tarda una recepció del primer equip de l’AE Prat, després d’haver aconseguit el seu ascens a la 2a divisió B de futbol.

Representants dels jugadors i de l’equip tècnic i directiu del club han estat rebuts per l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, el primer tinent d’alcalde, Juan Pedro Pérez, i d’altres regidors i regidores del consistori dels diferents grups municipals. L’alcalde ha felicitat l’equip de l’AE Prat pel seu ascens a la segona Divisió B de futbol i, juntament amb el primer tinent d’alcalde, ha lliurat medalles a diferents representants del cos tècnic, així com a jugadors del primer equip.

Durant l’acte, també han intervingut diversos representants de l’AE Prat, entre ells el seu president, Lluís Quiñonero; el seu entrenador, Pedro Dólera; i el capità de l’equip, Oriol Ricarte. Els han acompanyat altres representants de l’equip tècnic i directiu, i altres jugadors del primer equip. El president de l’AE Prat també ha rebut una placa commemorativa de la mà de l’alcalde de la ciutat.

Posteriorment, autoritats i membres del club han sortit al balcó de l’Ajuntament per saludar l'afició que s’havia congregat a la Plaça de la Vila.

L’AE Prat torna a Segona Divisió B dos anys després

L’ascens a Segona Divisió B de l’AE Prat es va confirmar el passat diumenge, quan va empatar a 1 en el partit disputat contra el Portugalete (1-1) a Biscaia. En haver guanyat a l’anada 2-1, aquest empat ja servia per assegurar l’ascens del Pota Blava a la lliga de bronze.

Durant aquesta temporada, l’AE Prat va quedar en quarta posició en la fase regular, entrant així en la lluita per l’ascens a la categoria de bronze. En primera ronda, va eliminar el Ceuta i, en la segona, al Tamaraceite. Finalment, la victòria contra el Portugalete ha confirmat el seu ascens a Segona B.

Després d’haver baixat a Tercera Divisió ara fa dos anys, l’AE Prat torna així a la lliga de bronze del futbol espanyol.

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes