dimarts, 24 setembre, 2019 - 14:00

Presentació de la primera temporada d’Arts en Viu completa al Prat amb el Teatre L’Artesà

Presentació Temporada d'Arts en Viu Octubre 2019-Gener 2020

Acte de presentació de la Temporada d'Arts en Viu Octubre 2019-Gener 2020 al Teatre L'Artesà.

L'Artesà obre les seves portes a la formació, esdevenint també seu de L'Escola d'Arts en Viu del Prat, acollint grups de dansa i teatre a les seves aules i sales polivalents.

 

Aquesta Temporada Octubre'19 - Gener'20, les Arts en Viu ocuparan tots els racons i sales del Teatre L'Artesà de gaudi i reflexió, pràctica i creació.

La programació ens portarà a explorar mons diversos que passen per noms de trajectòria consolidada com és el cas de Mundo obrero, d’Alberto San Juan, o Cinco horas con Mario, amb Lola Herrera; com també per propostes d’investigació dels Dijous Teatre, amb la creació de companyies com Los Torreznos, Societat Doctor Alonso, Rocío Molina, Xavier Bobés i Escarlata Circus; o pels llenguatges més híbrids de la mà d’Amalia FenándezAlbert Pla.
L'Artesà també enceta una línia de suport a la creació local amb La moderna, que en aquesta temporada alimentarà la programació estable de la ciutat amb un projecte de creació col·lectiva dirigit per la pratenca Begoña Moral amb Teatre Kaddish; i una carta blanca a Josep Costa, que es materialitzarà amb un recorregut  per la seva vida dedicada al teatre, amb les paraules dels autors i personatges que l’han acompanyat.

Seguint la línia de suport a la creació, Eva contra Eva, una comèdia inspirada en la pluripremiada pel·lícula All about Eve, de Joseph Mankiewicz, a partir d’una adaptació de Pau Miró i dirigida per Sílvia Munt, prendrà forma al gener a L'Artesà, on se’n podrà veure l’estrena amb un elenc format per Emma Vilarasau, Nausica Bonnín, Eduard Farelo i Andreu Benito.

Aquesta temporada les Accions i Propostes per a Tots els Públics (PT) de L'Artesà s'integren amb la programació de La Xarxa - El Prat  portant a escena espectacles com La nena dels pardals de Jordi Palet o Les Clink de la cia. Les Bianchis. La programació familiar oberta al públic es lligarà també a Camins vius, un projecte adreçat a la comunitat educativa que s'engegarà aquesta temporada a totes les escoles públiques de la ciutat.

L'Artesà també ha obert aquest mes les seves portes a la formació esdevenint seu de L'Escola d'Arts en Viu, acollint grups de dansa i teatre a les seves aules i sales polivalents i obrint una finestra al món de la creació dins el seu currículum.
Amb l'objectiu de desbordar i integrar les Arts en Viu amb el teixit ciutadà, des de L’Artesà s'ha demanat ajuda a pratencs i pratenques per dissenyar uns itineraris de recomanació. Quatre maneres diferents de viatjar a través de la programació d’aquesta temporada que poden ajudar a la seva contextualització a l’hora de triar un o un altre espectacle. I continuant amb el treball per a la comunitat hem creat la Programació Expandida, un espai que s’obre a la pràctica i al diàleg, a través de xerrades, laboratoris d’experimentació, processos comunitaris, on es regenera i nodreix l’esperit de la força transformadora de la cultura. 

Deia l’escriptor rus Lev Tolstoi que el secret de la felicitat no es troba en fer sempre allò que vols, sinó en estimar allò que fas. La nova temporada de L’Artesà estarà carregada de fets i d’amor i així viurem cent anys des que es va posar la primera pedra d’aquest edifici que ara és el node central del programa d’Arts en Viu del Prat.

Descarregar

(2)
(4)

Compartir

A les xarxes