dilluns, 24 desembre, 2018 - 09:30

Múltiples activitats infantils i familiars per les festes de Nadal al Prat de Llobregat

Cavalcada de Reis del Prat de gener de 2018

Cavalcada de Reis del Prat de gener de 2018 (imatge d'arxiu)

Els nens i nenes del Prat podran ajudar a preparar les carrosses dels Reis per a la Cavalcada al denominat “Garatge Reial”.

Per als més petits, el Pratijoc ofereix múltiples activitats de lleure infantil, que enguany giraran a l’entorn del món del juràssic. La Zona Jove d’Hivern ofereix activitats esportives, culturals o d’experimentació per als joves de 12 a 30 anys, amb inscripció prèvia.

 

Sota el lema “Un Nadal d’il·lusions”, el Prat de Llobregat viurà durant les dues properes setmanes la màgia de les festes i oferirà múltiples activitats infantils i familiars, que combinen les tradicions nadalenques, amb un àmplia i variada oferta cultural i lúdica per a tota la ciutadania. S’organitzaran, a més de la tradicional Cavalcada de Reis, activitats de lleure infantil i juvenil, espectacles musicals, de màgia, teatre, titelles i sessions de narració de contes, entre d’altres.

Com cada any, se celebrarà el Pratijoc, el gran esdeveniment de lleure infantil de la ciutat durant les festes, on és previst que hi participin prop de 3.500 nens i nenes de 3 a 11 anys. Al Pratijoc, organitzat amb el suport de diverses entitats de la ciutat, els nens i nenes podran realitzar diverses activitats, jocs i tallers, que enguany tindran com a eix conductor el món juràssic. Tindrà lloc a l’Escola del Parc al Fondo d’en Peixo i estarà obert del 27 al 29 de desembre (els dies 27 i 29 obrirà només a la tarda) i el 3 de gener al matí.

D’altra banda, tindrà lloc la Zona Jove d’Hivern, adreçada a adolescens i joves d’entre 12 i 30 anys, que ofereix diverses activitats esportives, culturals i lúdiques en diferents equipaments de la ciutat del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener. Algunes d’aquestes activitats requereixen inscripció prèvia.

Com cada any, tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis el dia 5 de gener i, abans d’aquesta tradicional cita amb els Reis d’Orient, els nens i nenes podran ajudar el matí d’aquest mateix dia a preparar les carrosses al denominat “Garatge Reial” al CEM Fondo d’en Peixo.

També es podrà visitar el pessebre elaborat per una trentena de persones grans del Prat a la Plaça de la Vila durant totes les festes, enguany inspirat en el Port de Barcelona a principis del segle XVIII.

Es poden consultar totes les activitats de Nadal a elprat.cat/nadal.

Un Nadal d'il·lusions / Nadal al Prat 2018-19

Media Root

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes