divendres, 15 novembre, 2019 - 15:15

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, escollit vicepresident de la Federació Catalana de Municipis

Elecció dels nous òrgans de govern de la FMC a la seva assemblea general (novembre 2019)

Mijoler, al centre de la imatge, amb d'altres membres del nou Comitè Executiu de la FMC (foto: FMC).

Avui s’ha celebrat l’Assemblea general de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), en què s’ha escollit el seu Comitè Executiu, presidit per Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.

 

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha estat escollit vicepresident de la Federació Catalana de Municipis (FMC) avui, divendres 15 de novembre. En l’Assemblea general de la FMC, s’ha escollit avui el seu Comitè Executiu, que estarà presidit per Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. L’assemblea s’ha celebrat a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona aquest migdia.

La FMC és una associació plural que representa governs locals de Catalunya, de la qual és membre l’Ajuntament del Prat. Les seves finalitats són el foment i la defensa de l'autonomia local, construint espais adequats per a l'intercanvi d'informació sobre temes d'interès a l'agenda local, i promovent la generació de propostes en clau municipalista per defensar l'autonomia municipal. 

A més de renovar els càrrecs dels diferents òrgans de govern de la FMC, en l’assemblea d’avui s’ha aprovat una proposta de resolució,  sobre la unificació del municipalisme, en la qual s’acorda treballar per tal d’elaborar una proposta d’unificació de les entitats municipalistes  i constituir una taula paritària entre la FMC i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) que iniciï els treballs per fer possible aquesta unificació durant el present mandat municipal.

D’altra banda, a l’assemblea s’han aprovat la memòria i els darrers pressupostos executats per la FMC.

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes