dijous, 24 maig, 2018 - 11:45

L’Ajuntament i SENASA seguiran promovent formacions i projectes en l’àmbit aeroportuari i aeronàutic

Signatura del conveni amb SENASA per desenvolupar activitats relacionades amb el món aeroportuari i aeronàutic, especialment formatives.

La tinent d’alcalde i regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient, Alba Bou, i el president i conseller delegat de SENASA, Pablo Fernández García, signant el conveni.

El conveni reforça el marc de col·laboració per al desenvolupament d’activitats relacionades amb el món aeroportuari i aeronàutic, principalment formatives. En el conjunt d’aquestes activitats, es tindran especialment en compte els aspectes mediambientals relacionats amb aquests sectors.

 

La tinent d’alcalde i regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient, Alba Bou, i el president i conseller delegat de Serveis i Estudis per a la Navegació Aèria i la Seguretat Aeronàutica SA (S.M.E.M.P.S.A.), Pablo Fernández García, han signat aquest dimecres, 23 de maig, la renovació de l’acord del conveni entre ambdues institucions.

Per a l’Ajuntament, aquest conveni contribuirà a fer del Prat de Llobregat una ciutat referent de la formació i el coneixement del món aeroportuari i aeronàutic. Per a Serveis i Estudis per a la Navegació Aèria i la Seguretat Aeronàutica SA (d’ara en endavant SENASA), representa una oportunitat per promoure la formació en aquests camps a Catalunya.

Mitjançant aquest conveni, que tindrà una vigència de 4 anys, l’Ajuntament del Prat es compromet a posar a disposició de SENASA instal·lacions municipals, principalment les del Centre de Promoció Econòmica, per al desenvolupament d’activitats formatives. Per la seva banda, SENASA es compromet a desenvolupar cursos i proves de coneixement relacionades amb el seu àmbit d’actuació.

Col·laboració entre l’Ajuntament del Prat i SENASA

Durant els darrers anys, SENASA ha estat realitzant formacions i proves de coneixement al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat. Des de l’any 2015 fins a l’actualitat, han participat en aquestes formacions fins a 153 alumnes. En aquest període, fins a 1.082 aspirants a pilot s’han examinat en aquest centre.

Descarregar

(2)
(1)
(1)

Compartir

A les xarxes