dilluns, 7 desembre, 2020 - 13:00

L’Ajuntament del Prat decreta tres dies de dol per la mort de la tinent d’alcaldia Marta Mayordomo

Llaç negre dol

La regidora, que ho era des del 2007, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha decretat tres dies de dol pel traspàs de Marta Mayordomo, quarta tinent d’alcaldia de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. La regidora, que ho era des del 2007, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí.

Durant els tres dies de dol, que començaran aquest dilluns, 7 de desembre, les banderes onejaran a mig pal a la casa consistorial i els símbols oficials de la ciutat portaran un crespó negre. Així mateix, se suspendran totes les celebracions oficials o manifestacions de caire lúdic i festiu. L'Ajuntament habilitarà un espai al web municipal en el qual la ciutadania podrà transmetre el seu condol.

Així ho ha decretat l’Alcalde, Lluís Mijoler, en aplicació del reglament de Protocol, Honors i Distincions municipal, després d’informar aquest migdia la Junta de Portaveus. En el decret, l’alcalde trasllada el condol i la solidaritat de l’Ajuntament i de tota la ciutadania del municipi a la família i l’entorn més proper de la regidora.

Mayordomo era actualment responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic a l’Ajuntament del Prat. Nascuda el 1978, i graduada en Estadística, era regidora de l’Ajuntament del Prat des del 2007. En anteriors mandats havia desenvolupat les responsabilitats de regidora de Salut Pública i Consum, de Comerç i de Turisme, i ocupava la seva actual responsabilitat des del 2015.

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes