divendres, 20 novembre, 2020 - 14:30

L’Ajuntament bonificarà el 75 % de la taxa de les terrasses als bars i restaurants l’any 2021

vetlladors

L’alcalde Mijoler anuncia aquesta decisió per ajudar el sector de la restauració del Prat, un dels més afectats per les restriccions sanitàries i un dels principals motors del comerç local.

 

L’Ajuntament del Prat aprofitarà la tramitació de les ordenances fiscals corresponents a l’any vinent per introduir una bonificació del 75 % a la taxa de vetlladors i terrasses dels bars i restaurants. Així ho està anunciant l’alcalde Lluís Mijoler en les diverses trobades que està mantenint amb restauradors i restauradores locals.

Aquesta mesura, similar a la que han aprovat alguns municipis de l’entorn metropolità, permetrà a aquests establiments estalviar una bona part del cost de la taxa en el marc de la crisi actual. El sector de la restauració és un dels més afectats per les restriccions aplicades per contenir la pandèmia de covid-19 i, alhora, és un dels principals motors del comerç local pratenc.

L’Ajuntament del Prat ja ha començat a comunicar per carta aquesta mesura als establiments que se’n beneficiaran. Així mateix l’alcalde, Lluís Mijoler, també està explicant a responsables de bars i restaurants del Prat en les trobades que hi manté regularment.

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes