divendres, 15 març, 2019 - 22:30

La 33a Nit de l’Esport reconeix mèrits i valors en el món de l’esport pratenc

Premiats de la Nit de l'Esport 2019

Alba Ropero, de l’Associació Karate Prat, i Jan Mateos, del Club Marítim Prat, han guanyat el premi al Millor Esportista Federat major de 16 anys en categoria femenina i masculina, respectivament.  El premi al Millor Equip Federat ha estat per al 1er equip sènior del Club Bàsquet Prat.

En aquesta edició, la ciutadania ha votat per Internet les persones guanyadores d’aquests tres premis, a partir de 3 nominacions del jurat per categoria.

 

Avui, divendres 15 de març, el Prat ha celebrat la 33a edició de la Nit de l’Esport, l’acte en què anualment es premien esportistes, tècnics, tècniques i entitats pels seus èxits o pels valors que promouen en l’àmbit de l’esport. En aquest cas, es premien persones vinculades al món de l’esport pratenc que han destacat per algun d’aquests motius durant l’any 2018 o durant la temporada esportiva 2017-2018.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament del Prat, ha tingut lloc al Cèntric Espai Cultural aquest vespre i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Lluís Tejedor, i del tinent d'alcalde d'Esports i Salut Pública, Juan Pedro Pérez Castro, entre d’altres representants municipals.

De les dotze categories premiades, tres (Millor Esportista Federat Major de 16 anys en categoria femenina i masculina i Millor Equip Federat) són resultat del vot emès per la ciutadania a través d’Internet, una iniciativa per promoure la participació que es va iniciar en l’edició anterior. Les persones participants, enguany un total de 741, han pogut triar entre 3 candidatures per categoria, escollides prèviament pel jurat.

Amb el 37% dels vots, el premi al Millor Equip Federat ha estat atorgat al 1er equip sènior del Club Bàsquet Prat. Amb un 44% del vot on line, Jan Mateos Rodríguez, del Club Marítim Prat, ha obtingut el guardó de Millor Esportista Federat major de 16 anys en categoria masculina. En categoria femenina,  Alba Ropero Palacios, de l’Associació Karate Prat, s’ha endut el de Millor Esportista Federada major de 16 anys amb el 49% dels vots.

A la Nit de l’Esport, també s’han lliurat dues mencions especials, al patinador Nil Llop, integrant del Club de Patinatge Cobra, i a l’Associació Esportiva Bàsquet Pratenc, que va commemorar el 2018 els seus 25 anys d’història. El jove patinador, campió d’Espanya de patinatge de velocitat en les categories aleví, infantil i juvenil, va patir un greu accident en un entrenament quan es preparava per al Campionat del Món, després d’haver triomfat als Europeus. Malgrat que les greus conseqüències d’aquest accident feien dubtar sobre el seu retorn a la competició, només quatre mesos després va tornar a les pistes, aconseguint participar al Campionat del Món de Patinatge sobre gel, on va aconseguir una 5a posició.

Al document pdf adjunt, es poden consultar els guanyadors/ores i nominats/ades en les diferents categories.

Descarregar

(2)
(1)
(5)

Compartir

A les xarxes