divendres, 10 maig, 2019 - 09:30

Joves del Prat impulsen el festival AltraVeu d'activitats lúdiques i culturals amb suport municipal

Espectacle del Festival musical i artístic Altraveu organitzat per l'Ajuntament del Prat i els joves de la ciutat

Festival AltraVeu 2018 (imatge d'arxiu)

El Prat de Llobregat acollirà demà, dissabte 11 de maig, el 7è festival AltraVeu, impulsat per entitats, col·lectius joves de la ciutat i l’Oficina del Pla Jove. Els mateixos joves organitzen diverses activitats i hi haurà actuacions musicals, dansa, esports i teatre, entre d’altres.

Per primer any, es comptarà amb un Punt Lila, un espai d'informació i suport per a persones víctimes d'alguna agressió, física o verbal, de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbica, que pugui produir-se en el transcurs del festival.

 

El Prat de Llobregat acollirà demà, dissabte 11 de maig, el 7è festival AltraVeu, impulsat per entitats, col·lectius joves de la ciutat i l’Oficina del Pla Jove. El festival vol ser un punt de trobada de la joventut del Prat de Llobregat i una jornada lúdica, amb què també es volen fer visibles els projectes, motivacions i activitats de les persones joves de la ciutat, així com reivindicar la seva heterogeneïtat i creativitat.

El festival es realitzarà als Jardins de la Ribera, a la zona on es troba la zona de Skatepark, des de les 9.30 del dissabte 11 fins a les 2:30h de l’endemà. La jornada estarà farcida d'activitats realitzades per joves, entitats i col·lectius del Prat i conduïda per la companyia de teatre jove La Nòria. La corresponsabilitat en l'organització d'aquesta proposta d'oci, fruit del procés de treball conjunt, és fonamental per al seu desenvolupament.

Per primer any, el festival comptarà amb un Punt Lila, un espai d'informació i suport per a persones víctimes d'alguna agressió, física o verbal, de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbica, que pugui produir-se en el transcurs del festival.

L’AltraVeu constarà de tallers, exhibicions de dansa, campionats, cultura popular... Tot estarà ben acompanyat de bona música amb solistes i grups del Prat, com ara Eulàlia Guntin, Nnesh Wild, Paula, Alba Martínez, i una “batalla” de micro obert.

Amb la posta de sol cap a les 22:30 h, Ball de Diables faran la festa del foc i donaran pas a la resta de programació de la nit amb la festa Lúppiter, on la llum, els efectes especials i la música es barrejaran, creant un gran espectacle visual. Durant la festa Lúppiter, tindran lloc les actuacions de Dj Hyl i el grup de dansa de K-POP Walk.

El servei de bar, gestionat per l’entitat AEiG Anton Vilà, servirà sopar durant el vespre i hi hauran opcions vegetarianes.

Si voleu més informació de la jornada, o posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer a través de correu electrònic lloro@joves.prat.cat, al telèfon 934785077 i al web www.joves.prat.cat.

Més informació sobre el programa de l’AltraVeu a: https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/festival-jove-altraveu-2019

(en els arxius adjunts, trobareu el cartell de l'AltraVeu 2019 dissenyat per l'artista Conxita Herrero i el programa del festival, a més d'imatges d'arxiu de l'edició de l'any passat). 

Descarregar

(2)
(5)

Compartir

A les xarxes