divendres, 4 febrer, 2022 - 12:30

Els premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo reconeixen els millors projectes empresarials de 2020 i 2021 al Prat

prat empren 2022

 

  • En aquesta edició, s’ha rendit un emotiu homenatge a Marta Mayordomo, que va ser tinent d’alcaldia de Desenvolupament Econòmic fins a finals de 2020. La regidora va morir el desembre d’aquell any. 

  • Com l’any passat no es van poder lliurar els premis en el context de la pandèmia, ahir es van entregar els guardons de 2020 i 2021 conjuntament. Els van rebre el restaurant l’Àpat i VisioPrat (en la categoria a millor projecte en l’àmbit de comerç i/o turisme de 2020 i 2021, respectivament), RodaPrat  i el Festival Esperanzah (millor projecte d’economia social i cooperativa de 2020 i 2021) i SolarPrat i Pa’lo Shanti  (millor projecte empresarial de 2020 i 2021). També es van lliurar diverses mencions  especials.

 

L’auditori del Cèntric Espai Cultural ha acollit aquest dijous, 3 de febrer, la 14a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, que reconeixen els millors projectes empresarials pratencs.  L’acte ha comptat amb l’assistència de prop de 150 persones.

Aquesta edició dels premis ha suposat la seva represa després que el 2021 es cancel·lessin per la pandèmia, motiu pel qual ahir també es van guardonar els projectes de 2020. A més, aquesta edició ha volgut recordar i homenatjar Marta Mayordomo i posar en valor el seu compromís amb l’àmbit econòmic del Prat. Mayordomo, que va ser regidora de l’Ajuntament del Prat durant més d’una dècada i tinent d’alcaldia de l’àrea de Desenvolupament Econòmic, va morir el desembre de 2020. 

La cerimònia va començar amb la interpretació de tres cançons del grup britànic The Cure, uns dels favorits de la regidora Mayordomo. A continuació, va prendre la paraula el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, que va concloure el seu discurs amb unes paraules de record per la seva companya.

 

Projectes premiats i mencions especials

El restaurant l’Àpat va guanyar el premi a millor projecte en l’àmbit de comerç i/o turisme de l’any 2020. En aquesta categoria van rebre mencions especials Lola’s BrunchDo-Jo Escola de Taekwondo i Maracuyá. La regidora de Comerç i Turisme, Marina García, va ser l’encarregada d’entregar aquest premi.

El premi al millor projecte d’economia social i cooperativa de 2020, lliurat per l’alcalde, Lluís Mijoler, va ser per la distribuïdora Rodaprat. L’Aquelarre va rebre menció especial.

L’empresa d’instal·lació de plaques solars SolarPrat va guanyar el premi al millor projecte empresarial de 2020, que va entregar Moreno. En aquesta categoria les mencions especials van ser per Sanro the BarberThelprat Magazine i Team Block 3D.

Visioprat va aconseguir el premi a millor projecte en l’àmbit del comerç i/o turisme de 2021, que també va lliurar García.  Diana Farmerel Taller i Padelcrack van obtenir mencions especials.

Tot seguit, Moreno va entregar el premi a millor projecte d’economia social i cooperativa de 2021 al Festival EsperanzahSer qui vull ser va rebre menció especial en aquesta categoria.

El darrer guardó, millor idea empresarial de 2021, va premiar Pa’lo Shanti. Les mencions especials van ser per ReedufisióRafaela Logopeda i Kiamis.

 

Millors plans d’empresa de l’alumnat del PFI-PTT

Durant la cerimònia, també es van concedir diplomes als millors plans d’empresa elaborats per alumnat del programa de Transició Escola-Treball (PFI-PTT) del Prat. Es tracta d’un programa de formació i inserció que es realitza a l’institut Illa dels Banyols i que potencia actituds positives envers la cultura emprenedora, la creativitat i el treball en equip.

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes