divendres, 4 maig, 2018 - 14:45

Les projeccions al Prat tindran lloc del 8 al 10 de maig al Capri

El Prat, únic municipi del Baix Llobregat que suma al D’A Film Festival Barcelona de cinema d'autor

Cartell del Tour d'A dins del festival de cinema d'autor independent d'A Film Festival Barcelona

El Cinema Capri acull el Tour d’A 2018 de cinema d’autor al Prat.

El Prat és l’únic municipi de la comarca del Baix Llobregat que s’ha sumat al Tour d’A 2018 de cinema d’autor. El Cinema Capri del Prat acollirà les projeccions de les pel·lícules durant la setmana vinent.

Mitjançant aquest tour, una selecció de pel·lícules del D'A Film Festival Barcelona es podran veure en 9 poblacions més a banda de la capital catalana. 

 

El Prat és l’únic municipi del Baix Llobregat que s’ha sumat al Tour d’A 2018 de cinema d’autor. Mitjançant aquest tour, una selecció de pel·lícules del D'A Film Festival Barcelona, que va començar el passat 26 d’abril, es podran veure en 9 poblacions més a banda de la capital catalana. És el tercer any que se celebra aquest tour, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Avui, s’ha presentat en roda de premsa el Tour d’A 2018 a Sitges, una altra de les localitats que s’ha sumat al certamen. En representació del Prat, hi ha assistit David Vicioso, regidor de Cultura de l’Ajuntament, i Montse Enguita de l’Associació de Suport a la Creació i Producció Audiovisual del Prat (ASCAP), que s’ocupa d’organitzar el Tour d’A al municipi, amb el suport del consistori.   
Els altres municipis catalans que participen al Tour són Vilafranca, Vic, Berga, Figueres, Igualada, Sabadell i Manresa. Igualment el festival s'estendrà a d’altres ciutats de l’estat espanyol: Còrdova, Gijón, Madrid, Palència, Pontevedra, Sant Sebastià, València i Vigo. El Tour començarà el 9 de maig i finalitzarà el 12 de maig, sis dies després que el D'A Film Festival a Barcelona.

El festival presenta una selecció del millor cinema del moment, amb una combinació de noms novells i directors i directores consolidades, pel·lícules que han triomfat en festivals internacionals i apuntant el radar cap a les noves tendències de la creació cinematogràfica, incloent el més nou que està passant en el cinema espanyol.

Programa del Tour d’A al Prat de Llobregat

En el cas del Prat, al cinema Capri es projectaran les pel·lícules següents:

Dimarts 8 de maig, a les 20 h: A ciambra, de Jonas Carpignano 

Direcció: Jonas Carpignano | Itàlia, EUA, França, Alemanya, 2017
Una de les revelacions de l'any. Un film produït per Martin Scorsese, ambientat en una comunitat gitana a la regió de Calàbria i protagonitzat per un noi de 14 anys.
Premi Label Europa Cinemas a Canes 2017, Millor actor a Sevilla

Dimecres 9 de maig, a les 20 h: El león duerme esta noche, de Nobuhiro Suwa.
França, Japó, 2017
Un film esplèndid en què un immens Jean-Pierre Léaud s’enfronta des de la ficció i l’ofici d’actor a la mortalitat i els fantasmes del passat.

Dijous 10 de maig, a les 20 h: Braguino, de Clément CogitoreDirecció
Clément Cogitore | França, 2017
Una de les pel·lícules més misterioses i hipnòtiques de la temporada que ens porta a una de les zones més perdudes de Sibèria.
Premi Zabaltegi - Tabakalera a Sant Sebastià 2017
 
Prèviament, el dilluns 7 de maig a les 19 h, se celebrarà al Cèntric una taula rodona amb el títol “Jornades professionals Tour D'A. Del curtmetratge a l'Òpera Prima: L'experiència de Laura Ferrés amb Los Desheredados”, que comptarà amb la presència de la directora del curt i d’altres membres del seu equip.
 
Per a més informació, es pot consultar:

https://dafilmfestival.com/es/tour-da/
https://dafilmfestival.com/
Facebook: @DAFilmFestivalBarcelona 
Twitter: @DAFilmFestival / #DA2018

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes