dimarts, 25 octubre, 2022 - 14:00

Presentació del servei de bicicleta elèctrica compartida AMBICI

El Prat comptarà amb bicicletes elèctriques del servei metropolità AMBICI a partir de 2023

Alcalde a la presentacio AMBICI

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, a la presentació del servei AMBICI

 

Avui, s’ha presentat el nou servei de bicicleta elèctrica compartida AMBICI de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que entrarà properament en funcionament en 15 municipis, entre ells el Prat. L’alcalde de la ciutat, Lluís Mijoler, ha assisit avui a l’acte de presentació del servei.

 

El nou servei de bicicleta elèctrica metropolitana AMBICI s’ha presentat avui, dimarts 25 d’octubre, en un acte en què han participat representants dels 15 municipis on es posarà en marxa inicialment, entre ells el Prat.  L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha assistit a la presentació d’aquest servei, que al Prat començarà a funcionar amb prop de dos centenars de bicicletes.

A l’acte d’avui, han presentat les característiques del nou servei de bicicleta compartida als Jardins de l’AMB, situats a la  Zona Franca de Barcelona.

Al Prat,  aquest servei es posarà en marxa durant el primer semestre de 2023 i comptarà amb prop de dos centenars de bicicletes. Tot i això, hi haurà un nombre major d’anclatges (280), ja que es preveu que també s’hi puguin aparcar bicicletes del servei procedents d’altres municipis de l’entorn. Els anclatges per a bicicletes estaran dividits en una vintena de mòduls, situats en 14 localitzacions diferents de la ciutat, la majoria de les quals destaquen per les seves bones condicions de connectivitat amb el transport públic, de manera que es facilitarà la intermodalitat.

Al conjunt de municipis metropolitans on entrarà el servei en funcionament properament, es disposarà de prop de 2.600 bicicletes elèctriques. El servei, creat per l’AMB i gestionat per TMB, està cofinançat amb fons Next Generation de la UE i  suposarà un nou impuls per potenciar i facilitar opcions de mobilitat sostenible a la metròpolis de Barcelona.

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes