dimecres, 29 maig, 2019 - 09:30

Festa del Riu i de la Bicicleta, diumenge 2 de juny

El Prat acull una jornada esportiva, lúdica i de sensibilització mediambiental al Parc del Riu

Festa del Riu i de la Bicicleta 2018 (foto d'arxiu)

Festa del Riu i de la Bicicleta 2018 (imatge d'arxiu)

Després d’un itinerari en bicicleta de 10 Km des del centre de la ciutat fins al Parc del Riu, es faran activitats esportives i lúdiques tant per als més petits com per al conjunt de la ciutadania.

Entre les activitats mediambientals, destaquen el taller de construcció d’hotels insectes o la construcció col·laborativa d’un refugi de fauna amb elements naturals.

També es farà una exhibició amb gossos on es mostraran tècniques d’ensinistrament a càrrec del Club Agility.

 

El Prat de Llobregat donarà la benvinguda al mes de juny diumenge vinent, dia 2 de juny, amb la Festa del Riu i de la Bicicleta. L’Ajuntament organitza una jornada esportiva, lúdica, cultural i de sensibilització mediambiental al Parc del Riu, en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat.

El tret de sortida a la festa serà l’itinerari de 10 Km en bicicleta, que començarà a les 10 del matí des de la Plaça de Catalunya del Prat fins al parc del Riu, on es desenvoluparan la resta d’activitats fins a les 14 h.

Moltes d’aquestes activitats estaran també relacionades amb el ciclisme, com ara un circuit d’habilitat amb obstacles o un altre per a bicicletes adaptades. També hi haurà un servei de reparació de bicicletes (a càrrec de L’Agrupació Ciclista Prat). Altres activitats físiques i vinculades al món de l’esport seran les Màster Class de Zumba o de Body Balance o la jornada de portes obertes al Centre de Pàdel Barcelona-el Prat.

També es faran tallers de sensibilització ambiental per als més petits i la ciutadania en general. Entre ells, cal destacar el taller de construcció d’hotels d’insectes o de construcció col·laborativa d’un refugi de fauna, que es faran amb elements naturals i serviran d’amagatall per a les espècies autòctones. També es farà un taller per conèixer les característiques i el cicle vital de les papallones. Per als més petits, també hi haurà inflables tan secs com d’aigua, sobre una plataforma propera al riu, a més d’un circuit infantil d’habilitats amb obstacles i tallers de manualitats i una zona de jocs de taula gegants.

A la vora del riu, es faran dos espectacles musicals itinerants amb una Street band de registres variats i el grup de percussió brasilera Krestatum i s’hi podrà trobar un mercat d’artesania de creació local.

També cal destacar l’exhibició de gossos del club Agility, on es mostraran tècniques d’ensinistrament.

Més informació al web elprat.cat/festa-del-riu-i-de-la-bicicleta

Descarregar

(2)
(1)
(2)

Compartir

A les xarxes