divendres, 16 febrer, 2018 - 09:30

Maratest 2018

El Prat acull per primer cop la Maratest, la cursa preparatòria de la Marató de Barcelona

Maratest 2018

Es preveu que prop de 3.000 persones participin a la Maratest en els seus dos circuits (de 15 i 30 km). 

La Maratest combinarà tant camins de terra com d’asfalt a l’entorn del Parc Agrari i del Parc Nou. La sortida i arribada estaran a la carretera de La Platja, davant de la Granja de La Ricarda.

 

El Prat de Llobregat acull per primer cop la Maratest, la cursa preparatòria de la Marató de Barcelona el proper diumenge, 18 de febrer, en què és previst que hi participin prop de 3.000 persones. La cursa està organitzada pel Pratenc Associació d’Atletisme i Gaudium Sports i impulsada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

La Maratest és una prova esportiva per promoure nous reptes en l’atletisme popular. L’objectiu és ajudar els corredors a preparar la Marató de Barcelona, que se celebrarà el proper 11 de març, o d’altres maratons, mitges maratons o curses que requereixen una exigent preparació física. Aquesta és la setena edició de la Maratest, que, en les darreres edicions, s’havia fet a Badalona.

La prova comptarà amb dos recorreguts diferents: un de 30 km, més pensat per preparar la Marató de Barcelona; i un altre de 15 km, per preparar una mitja marató. Els temps dels corredors es controlaran cada 5 km mitjançat el xip que portaran cadascun d’ells.

Al Prat de Llobregat, tant la cursa de 30 km com la de 15 km, s’iniciaran a la Carretera de la Platja, al costat de la Granja de La Ricarda, espai que actuarà com a punt de trobada dels corredors i on podran recollir el dorsal el dia anterior. El recorregut, que s’iniciarà a les 9 h, combinarà camins de terra  i carreteres d’asfalt del Parc Agrari i del Parc Nou.

També s’oferirà als atletes la possibilitat de conèixer el territori i la seva gastronomia amb productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, com la Carxofa Prat. L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat organitzarà una carxofada popular en acabar la cursa, a més de preparar una oferta basada en productes ecològics i de proximitat. 

Més informació a http://maratest.com/ca / Twitter: @maratest30km / Facebook: @maratest

Descarregar

(2)
(5)

Compartir

A les xarxes