divendres, 15 febrer, 2019 - 10:15

Maratest 2019 al Prat de Llobregat, diumenge 17 de febrer

El Prat acull la cursa preparatòria de la Marató de Barcelona, amb més de 2.500 participants

Maratest 2018

Imatge de la Maratest 2018, celebrada al Prat (Imatge d'arxiu).

La cursa està organitzada pel Pratenc A.A. i Gaudium Sports, amb el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Els participants recorreran un circuit pla que combina carreteres d'asfalt i camins de terra del Parc Agrari i del Parc Nou. Hi ha dues modalitats de cursa: una de 30 i un altra de 15 Km.

 

El Prat de Llobregat acollirà diumenge vinent, 17 de febrer, la 8ena edició de la Maratest. És el segon any consecutiu que el municipi acull la prova, que serveix als corredors i corredores per preparar la Marató de Barcelona. La cursa està organitzada pel Pratenc A.A. i Gaudium Sports, amb el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Més de 2500 participants gaudiran d’un circuit pla que combina carreteres d'asfalt i camins de terra del Parc Agrari i del Parc Nou. La sortida de la cursa tindrà lloc a les 9 h.

La Maratest d’enguany presenta diverses novetats i la més important és la zona de sortida/arribada, que estarà situada a la Carretera de la Platja, just davant de la Granja de La Ricarda. Un altra modificació és el canvi de sentit de la cursa, amb el qual els corredors i corredores disposaran de més amplada durant els primers quilòmetres de la cursa.

Una prova exigent per preparar la Marató

La Maratest permet fer la tirada llarga de 30 km en companyia i amb tots els serveis que requereix una prova d'aquestes característiques. La cita s'organitza tres setmanes abans de la Marató de Barcelona 2019, que tindrà lloc el proper diumenge, 10 de març.

Els participants poden triar entre dues distàncies a recórrer, 30 o 15 quilòmetres. Disposen d’un servei de llebres per a marcar ritmes, d'avituallaments d'aigua i de cronometratge cada 5 quilòmetres, així com de beguda isotònica, fruita, gels energètics i altres productes alimentaris a l'equador de la competició i a l'arribada.

 

Web: www.maratest.com

Facebook: www.facebook.com/maratest

Twitter i Instagram: @maratest30km

Mail: info@maratest.com

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes