dimecres, 14 juny, 2023 - 19:15

El ple municipal del Prat tanca la legislatura amb el comiat als 10 regidors i regidores que deixen el càrrec

Ple tancament legislatura 2023

 

L’Ajuntament del Prat ha celebrat avui el plenari municipal de tancament de la legislatura i de comiat dels regidors i regidores que deixen el seu càrrec. L’acte ha tingut lloc al Saló de Plens de la Casa de la Vila des de les 18 hores.

La darrera sessió plenària de la legislatura 2019-2023 ha tingut com a únic punt de l’ordre del dia l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, que s’ha produït per assentiment de tots els grups municipals. Tot seguit, s’ha procedit a celebrar l’acte de comiat i reconeixement als 10 regidors que no formaran part del nou ple, que es constituirà el proper dissabte, 17 de juny.

L’alcalde en funcions, Lluís Mijoler, els ha agraït la seva dedicació. "Podeu dir amb el cap ben alt que heu format part d'aquest plenari en què s’han assentat les bases del Prat de futur", els ha dit als regidors i regidores. En aquest sentit, i abans de cedir-los la paraula, ha destacat l’ampli suport amb què s’han assolit acords per tirar endavant projectes com el de la Casa de l’Energia o el planejament urbanístic del sector de la Seda i la Paperera.   

Montse Blázquez, Jordi López i Antonio Miguel Ruiz, del grup municipal de Ciudadanos, que no ha obtingut representació per a la propera legislatura, han estat els primers a fer les intervencions de comiat. Posteriorment, ho ha fet Meritxell Charavia, del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya. Del Grup del Partit Socialista de Catalunya, s’han acomiadat Juan Manuel Fraile i Gabriel Soriano, que ha ocupat el càrrec de Salut Pública i Consum, i del grup de El Prat en Comú ho han fet Toni García, Francisco Manuel Lorenzo, que ha ostentat la cartera de Dret de l’Aigua, Dolors Siles, que ha ostentat la de Feminismes i LGTBI, i Pilar Eslava, fins ara 5a tinenta d’alcalde de l'Àrea d'Educació i Cultura.

En reconeixement a la seva dedicació al municipi, l’alcalde i el primer tinent d’alcalde en funcions, Lluís Mijoler i Juan Pedro Pérez, els han lliurat una placa commemorativa i una parella de gegants, que són la rèplica en miniatura dels gegants de la ciutat.

El ple de constitució del 12è Ajuntament democràtic del Prat serà dissabte vinent al Teatre de l’Artesà, moment en què prendran possessió del càrrec els nous regidors i regidores.

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes