dijous, 9 maig, 2019 - 14:45

El ple municipal del Prat acomiada Lluís Tejedor després de 37 anys com a alcalde

Reconeixement a Lluís Tejedor al seu últim ple com a alcalde (8 de maig de 2019)

Els diferents grups municipals agraeixen la tasca de Lluís Tejedor en el seu darrer ple municipal com a alcalde el 8 de maig de 2019

El ple municipal de l'Ajuntament del Prat celebrat el dimecres, 8 de maig, va ser especial. Tots els regidors i regidores van acomiadar dempeus i aplaudint Lluís Tejedor, en el seu darrer ple després de 37 anys com a alcalde. Els i les portaveus dels diferents grups polítics van tenir paraules d'agraiment per la feina feta per l'alcalde durant tots aquests anys, el compromís amb el Prat i la seva capacitat de treball. 

Per la seva banda, un Lluís Tejedor emocionat va donar les gràcies a la ciutadania per la confiança que li ha donat durant tots aquests anys, així com el suport del teixit social i del personal municipal. També va agrair la lleialtat dels companys i companyes del govern municipal, del seu partit i de la resta de grups municipals. L'alcalde va demanar als propers representants politics que sorgiran de les eleccions que vetllin per la institució i per la ciutadania. 

Descarregar

(1)

Compartir

A les xarxes