dilluns, 26 novembre, 2018 - 10:45

El bon ús de les xarxes i la prevenció del bullying, entre les prioritats del nou Consell d'Infants

El Consell dels Infants del Prat de Llobregat es renova

Acte de renovació del Consell dels Infants (foto de grup)

El Consell dels Infants és un òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col·laborar activament en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat.

Divendres passat, es va formalitzar la renovació de la meitat de membres del Consell dels Infants, del qual formen part una trentena de nens i nenes.

El Saló de Plens de l’Ajuntament del Prat ha acollit aquest divendres, 23 de novembre, l’acte per formalitzar la renovació del Consell dels Infants del municipi. Durant aquest curs escolar, el Consell tindrà com a línia prioritària el bon ús de les xarxes socials entre infants i joves, vinculada a la prevenció del bullying dins i fora de l’entorn escolar, aprofundint en el treball que ja s’havia iniciat fins ara sobre aquest tema.

L’acte de renovació del Consell s’ha celebrat a les 19 h i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i de la regidora d’Educació, Pilar Eslava.

El Consell dels Infants és l’òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col·laborar activament en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat, aportant el seu punt de vista sobre com volen que sigui el municipi, expressar què els agrada i què no i oferir idees per millorar-lo.

El Consell està format per un mínim de 25 i un màxim de 30 noies i nois de 11 a 13 anys de la ciutat (de 6è de primària i 1er d’ESO) i cada dos anys es renova la meitat dels seus membres. Fins ara, en formaven part 27 nois i noies, dels quals 12 han deixat el consell, per haver esgotat ja els dos anys en aquest òrgan de participació. Per la seva banda, han entrat 13 nous membres, de manera que ara el Consell dels Infants ha passat a tenir 28 integrants.

A l’acte, hi ha assistit principalment les famílies de les conselleres i consellers. També estan convidades entitats, centres educatius, les AMPA/AFA, els membres del CEM i els serveis educatius de la Generalitat, inspectores i inspectors, regidors i regidores dels diferents grups municipals i altres responsables de l’Ajuntament del Prat, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. En total, hi han assistit prop de 150 persones.

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes