dimecres, 13 maig, 2020 - 09:15

El Baix és cultura, el primer festival comarcal 'on line', arriba a una audiència de prop de 50.000 persones

Balanç Baix És Cultura

El certamen, amb més d'un centenar de propostes, s'ha celebrat de manera simultània en 20 municipis del Baix Llobregat del 8 al 10 de maig.
Els quatre canals d'Instagram, habilitats com escenaris on line de les actuacions, han sumat 7.000 seguidors.

 

El Baix és cultura, el primer festival on line que s'ha celebrat a la comarca del Baix Llobregat, ha comptabilitzat una audiència de 48.803 persones als quatre canals d'Instagram habilitats com a escenaris del centenar d'activitats que s'han organitzat el cap de setmana el 8 al 10 de maig. Les propostes artístiques s'han seguit de manera simultània a quatre canals de la xarxa social Instagram distribuïts per zones geogràfiques (zona Nord, zona Centre, zona Fonstanta i zona Delta) que han assolit els 6.993 seguidors i seguidores.

20 ajuntaments del Baix Llobregat, entre ells el del Prat, estan darrera d'aquesta iniciativa que ha vist la llum en mig de la crisi sanitària de la COVID-19 amb la voluntat de ser una plataforma de suport al talent cultural de la comarca i per potenciar i donar suport a una àmplia varietat d'artistes locals. Gràcies a la proposta, hem pogut gaudir de més d'un centenar d'actuacions de dansa, música, teatre, màgia, conta-contes, entrevistes i intervencions literàries, i fins i tot, tallers de cuina o de manualitats. Tot un repte per als organitzadors i per als creadors i creadores implicades en aquesta primera experiència on line que ha servit per difondre a través de les xarxes socials l'enorme talent baixllobregatí.
El festival ha rebut el suport de nombrosos i reconeguts artistes vinculats al Baix Llobregat que han destacat com de necessària és la cultura i apostar pels creadors i creadores, encara més en moments com l'actual. Nil Moliner, Pep Plaza, José Corbacho, Quim Masferrer, Karra Elejalde, Lucrecia, Sidonie, Santi Balmes, Francesc Latorre, Lorenzo o Mercedes Milà han estata algunes de les cares conegudes que han donat suport al certamen.

Descarregar

(1)
(1)

Compartir

A les xarxes