dimecres, 2 maig, 2018 - 15:00

Conveni entre Ajuntament del Prat i AGT per promoure la gastronomia amb productes de proximitat

Conveni amb l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat per promoure els productes de proximitat

La Tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo, i el president de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat, Òscar Teruelo, han signat el conveni de col·laboració. 

 

L’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) han signat aquest dimecres, 2 de maig, un conveni de col·laboració per promoure conjuntament la gastronomia amb productes de proximitat al municipi.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de la Tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo, i del president de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), Òscar Teruelo. També hi ha assistit Sergi Alegre, Tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Mobilitat i Transport. 

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament del Prat concedeix una subvenció de 104.900 euros a l’AGT per a la promoció de la gastronomia amb productes de proximitat, especialment el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat. Tant l’àrea municipal de Promoció de la Ciutat com la de la Promoció Econòmica contribueixen al projecte de l’AGT, aportant entre les dues l’import total de la subvenció.
L’AGT destinarà aquest ajut a desenvolupar el programa d’activitats “El Prat Gastronòmic”, en el marc del projecte “El Prat degusta’l”, per tal de donar a conèixer i difondre els productes gastronòmics més emblemàtics del Prat Llobregat. Entre aquestes activitats, figuren algunes de les organitzades en el marc de les Festes de la Carxofa o el Fira Tapa Pota Blava, durant la Fira Avícola.  
El conveni, que tindrà vigència fins a finals de l’any 2018 amb possibilitat de pròrroga, s’emmarca en l’estratègia  de suport i promoció del patrimoni agroalimentari del municipi.

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes