dijous, 6 juliol, 2017 - 12:15

Arriba la 6a edició de PREVIEW, el Festival Internacional de Curtmetratges

El Prat acull la 6a edició de PREVIEW, Festival Internacional de Curtmetratges

Més de 2.100 propostes participen a la sisena edició del PREVIEW, amb una selecció de 36 curtmetratges, que se celebrarà del 6 al 27 de juliol al CèNTRIC Espai Cultural del Prat de Llobregat.

 

Un dels objectius de la mostra és posar en contacte els nous professionals del sector audiovisual i diferents professionals consolidats establint un contacte amb els centres formatius, expositors i professionals del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs professionals audiovisuals.

El Festival Preview és també un aparador per donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge per a amants de l’audiovisual i curiosos.

Al llarg d’aquests anys d’experiència han passat per la ciutat del Prat professionals com Jose Luís Romeu, muntador de llargmetratges com Los Cronocrímenes o el director Carles Torras, entre d'altres.

També hi han col·laborat diferents agents implicats al sector com escoles de cinema, universitats i institucions que han donat suport al projecte des de la seva creació: l’ ESCAC, el CECC, l’ ECIB, l’ URL – Facultat de Comunicació Blanquera, l’UAB, Bande-a-prat, SIS92 produccions i El Prat Film Office.

Durant els dijous 6, 13, 20 i 27 del mes de juliol, es realitzaran projeccions diàries del curtmetratges presentats a concurs i els que són pròpiament d’exhibició. A l’edició d’aquest any es projectaran cada dijous quatre curtmetratges de Categoria General, d’entre 1 i 15 min. de durada; quatre curtmetratges d’entre 1 i 3 min. de durada; i un curtmetratge de Categoria Local que serà només d’exhibició i per tant quedarà fora de concurs.

El cicle es dinamitzarà a l'exterior del CèNTRIC Espai Cultural, amb entrada gratuïta, oferint als aficionats i amants de l'audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar El Prat de Llobregat com a localització per a futures obres. CèNTRIC Gastrobar by ONA nuit oferirà un menú gastronòmic especialment dissenyat per a l'ocasió.

La sisena edició del PREVIEW comptarà amb un jurat estable de reconeguda trajectòria en el món audiovisual, alguns d’ells vinculats a la ciutat del Prat de Llobregat: Oriol Sala-Patau, Víctor Martí, Lolo Herrero, Èrika Sánchez i Elena Torrent. El públic també podrà votar les projeccions. El festival tindrà premis i reconeixements a partir de les votacions del públic i el jurat.

Tota la informació a www.preview.cat

 

Organitza: Cèntric gastrobar · Ajuntament del Prat de Llobregat · ASCAP.  Patrocina: Moritz Barcelona

Amb el Suport: Filmin · Academia del Cinema Català · Festival Internacional de Cinema de Sitges · Da Film Festival · El Prat Film Office · El Llobregat  

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes