dimecres, 20 juny, 2018 - 14:30

Aquest estiu, vine al cinema a la platja del Prat de Llobregat!

Projecció del Cinema Lliure a la Platja 2017

Projecció de Cinema Lliure a la Platja 2017 (arxiu)

El Prat de Llobregat és un dels quatre municipis participants de la 7a edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent, que també se celebra a les platges de Barcelona, Badalona i Mataró. L’Ajuntament del Prat col·labora en aquesta edició.

A la platja del Prat, es faran sessions de cinema les nits dels dissabtes 14, 21 i 28 de juliol a partir de les 21 h. Abans de la projecció de cada pel·lícula, s'emetrà un curtmetratge que, en el cas del Prat, ha estat seleccionat per l’ASCAP (Associació de Suport a la Creació i la Producció Audiovisual al Prat).

 

El Prat de Llobregat és un dels quatre municipis participants de la 7a edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent, que també se celebra a les platges de Barcelona, Badalona i Mataró. L’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’ASCAP (Associació de Suport a la Creació i la Producció Audiovisual al Prat) donen suport a la celebració d’aquest esdeveniment a la platja del Prat de Llobregat.

Com cada any, totes les pel·lícules programades a Cinema Lliure tenen en comú ser cintes de cinema independent de qualitat que han sigut guardonades o han obtingut un ressò destacat en l’àmbit internacional, tot i que no sempre al circuit comercial de les nostres sales de cinema. Són comèdies, aventures, drames..., que enguany parlen d’una temàtica universal: la recerca de la pròpia identitat en el dia a dia dels seus protagonistes.

A més, abans de la projecció de cada pel·lícula, s'emetrà un curtmetratge que, en el cas del Prat de Llobregat, ha estat seleccionat per l’ASCAP (Associació de Suport a la Creació i la Producció Audiovisual al Prat). Els curtmetratges d’aquesta edició aglutinen tot tipus de gèneres (stop motion, comèdia, drama, animació i ficció) i la majoria també han viatjat a festivals importants d’altres països. En el cas de la resta de municipis participants, els curtmetratges són seleccionats per Filmets Badalona Film Festival.

La programació de llargmetratges i curtmetratges del Prat de Llobregat és la següent:

14 de juliol

Curtmetratge: “Ballet Burlón” de Fermí Marimón

Llargmetratge: “Estiu 1993” (Espanya) de Carla Simón

21 de juliol

Curtmetratge: “Medianoche” de Toni Morejón

Llargmetratge: “O menino e o mundo” (Brasil), d'Alê Abreu

28 de juliol

Curtmetratge: “Ay, el chacho sí que sabe” de Rosa Delgado Leyva

Llargmetratge: “Una mujer fantástica” (Xile) de Sebastián Lelio

Les projeccions es faran en diversos punts de la Platja del Prat, davant de diferents guinguetes. Es poden consultar les ubicacions i més informació sobre les projeccions a l’apartat de Cinema Lliure a la platja del web del Prat de Llobregat. 

Més informació sobre Cinema Lliure a: www.cinemalliure.com

Facebook: www.facebook.com/cinemalliure

Twitter: www.twitter.com/cinemalliure

Instagram: @cinemalliure

Hashtags: #cinemalliurealaplatja

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes