divendres, 8 gener, 2021 - 14:30

Convocatòria de premsa, dissabte 9 de gener a les 9:10 h

Vacunació contra la covid a la residència municipal Penedès del Prat

Les dosis s’aplicaran demà dissabte 9 de gener a les 09:30 hores (l’accés dels mitjans serà a les 09:10h) tant entre les persones grans residents com entre el personal del centre.

 

Demà, dissabte 9 de gener a les 09:30 hores, es durà a terme la vacunació contra la covid a la residència municipal Penedès de la ciutat.

Les dosis de la vacuna s’aplicaran tant a la trentena de persones grans residents com als seus treballadors i treballadores. La vacunació anirà a càrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que comptarà amb el suport del personal de la residència municipal i de l’Ajuntament del Prat per al seu correcte desenvolupament.

El dispositiu de demà a la residència municipal Penedès s’emmarca en la primera fase de la vacunació contra la covid al Prat de Llobregat, amb què durant les properes setmanes s’aplicarà als següents grups de població: residents i personal sanitari i sociosanitari en residències de persones grans i amb discapacitat, personal sanitari de primera línia, altres membres del personal sanitari i sociosanitari i persones amb discapacitat que requereixen intenses mesures de suport per desenvolupar la seva vida. Aquesta primera fase va començar dilluns passat a la residència i centre de dia El Tamariu per a persones amb discapacitat intel·lectual.

A la residència municipal Penedès, la incidència de la covid ha estat molt baixa des de l’inici de la pandèmia. Únicament, es van registrar alguns casos positius a principis del passat mes d’octubre i, després d’aplicar immeditament els protocols de seguretat, el centre va quedar novament lliure de covid.

 

Els mitjans interessats en prendre imatges i declaracions del procés de vacunació a la residència municipal Penedès han d’emplenar el document de responsabilitat adjunt en aquesta convocatòria i portar-lo imprès per lliurar-lo en el moment d’accedir al centre.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Vacunació contra la covid a la residència municipal Penedès
  • Dia: Dissabte, 9 de gener
  • Hora: 9:30 h (els mitjans han d’acudir a les 09:10h per tal d’accedir amb totes les mesures de seguretat)
  • Lloc: Residència municipal Penedès (Carrer del Penedès, 87).

Descarregar

(3)
(1)

Compartir

A les xarxes