dilluns, 31 maig, 2021 - 11:00

Una quarantena d’alcaldes i alcaldesses denuncien la judicialització de la gestió pública de l’Aigua

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, participarà en la convocatòria de premsa organitzada per l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública. 

Prop de 40 municipis catalans s’uneixen per denunciar conjuntament la judicialització que estan patint aquells municipis que aposten per la remunicipalització i la gestió pública de l’aigua. Els seus màxims responsables, els alcaldes i alcaldesses recriminen que els operadors privats no estan assumits les decisions de les corporacions locals i promouen tota mena de litigis per aturar els processos de canvi de gestió.

Des de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública recorden que es tracta d’una decisió democràtica que cada ple municipal adopta i que la gestió de l’aigua és una competència 100% reservada als ajuntaments i ens locals. S’hi veuen afectats, principalment, aquells municipis petits que busquen fórmules de gestió mancomunada, consorciada o comarcal.

L’Alcalde del Prat, Lluís Mijoler, hi participarà per donar suport i defensar el model de gestió pública, tal com es fa al Prat de Llobregat a través de l’empresa municipal Aigües del Prat des de l’any 1988.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Convocatòria de premsa de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública
  • Dia:  31 de maig de 2021
  • Hora: 11h
  • Seguiment:  Dipòsit de Can Boada (Ronda de Ponent, 153, Terrassa)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes