dijous, 30 març, 2023 - 12:45

S’inaugura una peça artística al·legòrica de la Plaza Mayor de Garrovillas

Demà s’inaugurarà una peça artística al·legòrica de la Plaza Mayor de Garrovillas de Alconétar, municipi extremeny amb qui el Prat manté un vincle d’agermanament. L’acte, que tindrà lloc als Jardins de Garrovillas a partir de les 18 h, comptarà amb la presència dels alcaldes del dos municipis, Elisabeth Marín i Lluís Mijoler, que seran els encarregats de descobrir la nova peça.

L’obra pretén, d’alguna manera, retornar al Prat la imatge que hi havia al mural de l’antiga plaça, on apareixia la porxada de la medieval Plaza Mayor de Garrovillas. El seu autor, l’arquitecte pratenc Fernando Domínguez, explica que la peça vol reflectir que, malgrat la gran distància que les separa, El Prat i Garrovillas de Alconétar estan unides per la seva gent.

A més dels parlaments de l’alcaldessa Marín i l’alcalde Mijoler, l’acte, conduït pel periodista del Prat Comunicació Víctor Asensio, comptarà amb les actuacions del grup de dansa popular Picacrestes del Prat i dels Castellers del Prat.

Un agermanament consolidat

El Prat i Garrovillas, població d’origen de moltes persones que van arribar a la nostra ciutat buscant una vida millor en les onades migratòries dels 60 i els 70 del segle passat, estan agermanades des de l’any 1997. El vincle entre ambdues s’ha anat reforçant amb diverses accions al llarg del temps, com l’intercanvi de visites entre delegacions dels dos municipis, i s’ha dinamitzat especialment durant aquest mandat.

 

CONVOCATÒRIA:

Dia: 31 de març de 2023

Hora: 18:00 – 19:00

Lloc: Jardins de Garrovillas, El Prat de Llobregat

Hi intervindran:

Lluís Mijoler, alcalde del Prat

Elisabeth Marín, alcaldessa de Garrovillas de Alconétar

Compartir

A les xarxes