dilluns, 18 novembre, 2019 - 12:00

Conveni de col·laboració per al rescat humanitari de persones migrades i refugiades a la Mediterrània

Signatura del conveni entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i Proactiva Open Arms

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, signarà el conveni amb el president de la Fundació Proactiva Open Arms, Òscar Camps, demà, dimarts 19 de novembre, a les 11.30 h a la Casa de la Vila.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat signarà demà, dimarts 19 de novembre, un conveni amb la Fundació Proactiva Open Arms per col·laborar en les seves tasques de protecció i rescat humanitari de persones migrades i refugiades a la Mediterrània. Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament aportarà 25.000 euros amb aquesta finalitat a l’organització humanitària.

La signatura del conveni anirà a càrrec de l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i el president de la Fundació Proactiva Open Arms, Òscar Camps. L’acte tindrà lloc a la Casa de la Vila.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat reforça així el seu compromís amb la defensa dels Drets Humans i la justícia global. En el seu Pla Director de Cooperació, Justícia Global, Pau i Drets Humans (2018-2023), aposta fermament per la defensa de les persones que fugen de conflictes i genocidis buscant refugi a Europa. A més, des de l’any 2015, el Prat forma part de la Xarxa de Ciutats Refugi, mostrant així la seva voluntat d’acollida, i ha reforçat les seves accions de sensibilització en aquesta matèria.

 

Convocatòria de premsa

  • Acte: Signatura del conveni entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i Proactiva Open Arms
  • Dia: Dimarts, 19 de novembre
  • Hora: 11.30 h
  • Lloc: Casa de la Vila (Plaça de la Vila, núm. 1, El Prat de Llobregat)

Compartir

A les xarxes