dimarts, 25 juny, 2019 - 14:15

Signatura de l’acord del govern municipal del Prat de Llobregat entre El Prat En Comú i el PSC

La signatura de l’acord del govern municipal entre els dos partits tindrà lloc demà, dimecres 26 de juny, a les 12 h al recinte de la Ricarda.

 

Lluís Mijoler i Martínez, en representació de El Prat en Comú-En Comú Guanyem (EPC-ECG), i Juan Pedro Pérez Castro, en representació del PSC-CP, signaran demà, dimecres 26 de juny, l’acord del govern municipal per al mandat 2019-2023. L’acte de signatura tindrà lloc a les 12 h al recinte de La Ricarda.

EPC-ECG va ser la força més votada en les eleccions municipals del Prat del passat 26 de maig (amb un 33,48% dels vots) i el PSC-CP va quedar en segona posició (amb un 21,25% dels vots). Fruit de l’anàlisi dels resultats electorals i del balanç positiu dels governs de coalició dels últims quatre mandats entre ICV-EUiA (ara integrada a El Prat En Comú) i el PSC-CP, ambdues forces polítiques han decidit reeditar el pacte.

Els 11 regidors i regidores de EPC-ECG i els 7 del PSC-CP sumen 18 regidors/ores, superant així la majoria absoluta (situada al Prat en 13 edils)  i garantint un govern estable per als propers anys.

L’acord arriba 11 dies després de la constitució del ple municipal en què va ser investit alcalde del Prat Lluís Mijoler i van prendre possessió del seu càrrec el conjunt dels 25 regidors/ores electes del municipi.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ 

  • Acte:  Signatura de l’acord del govern municipal entre El Prat En Comú i el PSC
  • Dia:  Dimecres, 26 de juny de 2019
  • Hora: 12 h  
  • Lloc: Recinte de La Ricarda  (accés per la carretera de la Platja s/n) 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes

Tweets