dimarts, 5 abril, 2022 - 12:45

Convocatòria de premsa, dimecres 6 d’abril a les 10 h a la Casa de la Vila

Reunió de l’alcalde amb la secretària d’atenció sanitària de la Generalitat, Meritxell Budó, sobre la situació de l’atenció primària al Prat

 

És la tercera reunió que l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, dedica a la necessitat de reforçar l’atenció primària a la ciutat durant els darrers mesos, després de reunir-se amb les responsables dels CAP de la ciutat i amb la gerent de la regió sanitària metropolitana Sud.

 

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, es reunirà demà, dimecres 6 d’abril, amb la secretària d’atenció sanitària i participació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, per abordar la necessitat de reforçar l’atenció primària a la ciutat.

L’alcalde li traslladarà la proposta d’articular un pacte de ciutat per millorar la salut i el benestar de la ciutadania, en què es puguin involucrar les diferents administracions i agents socials implicats en aquesta matèria.

Mijoler ja va anunciar la voluntat d’arribar a un pacte de ciutat en aquesta matèria quan es va reunir el passat 9 de febrer amb la gerent de la regió sanitària Metropolitana Sud, Gemma Valeta. Amb anterioritat, el 23 de desembre de l’any passat, ja s’havia reunit amb les responsables dels tres CAP de la ciutat (Ramona Via, Disset de Setembre i Pujol i Capsada) per conèixer de primera mà les seves necessitats.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • ACTE: Reunió de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, amb la secretària d’atenció sanitària i participació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó.
  • DIA: Dimecres, 6 d’abril
  • HORA: 10 h
  • LLOC:  Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1)

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes