divendres, 28 juny, 2019 - 09:00

Escola d’Estiu 2019 d’IntersECCions

Prop de 200 membres de la comunitat educativa i cultural del Prat a l’Escola d'Estiu d'IntersECCions

Es farà balanç del desenvolupament del programa IntersECCions per promoure els vincles entre Educació, Cultura i Comunitat i es marcaran reptes de futur. També es compartiran experiències sobre els projectes en curs o futurs.

 

Prop de 200 membres de la comunitat educativa i cultural del Prat de Llobregat s’aplegaran a l’Escola d’Estiu d’IntersECCions, el programa municipal cadapvanter per garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés al dret a la participació cultural i a l’educació. L’Escola d’Estiu se celebrarà el dilluns vinent,1 de juliol, al matí a l’Escola Jaume Balmes del Prat de Llobregat.

L’Escola d’Estiu d’IntersECCions vol ser un espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball del programa durant aquest curs 2018/19. Enguany, també es reflexionarà especialment sobre com fer ciutat posant les persones al centre de l’acció educativa i cultural.

La jornada servirà per fer balanç del curs que acaba de finalitzar, marcar reptes de futur i compartir experiències de projectes en curs o futurs en els diferents àmbits del programa: Educació en les arts, Foment de la lectura, Coneixement de la ciutat, Impuls de l’anglès i Coneixement Científic, Tècnic i Digital.

Obrirà l’acte l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler.

Podeu consultar el programa de la jornada a: https://www.elprat.cat/interseccions/escola-destiu-2019-dinterseccions

 

Convocatòria de premsa

  • Acte: Escola d’Estiu 2019 d’IntersECCions  
  • Data: Dilluns, 1 de juliol 
  • Lloc: Escola Jaume Balmes (carrer del Riu Ebre, 20-30)
  • Hora: 9.30 h (Presentació de la jornada, balanç i reptes de futur) 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes

Tweets