dijous, 23 març, 2023 - 19:30

Projecció del capítol dedicat al Prat de ‘La Sobretaula’ al Cinema Capri

  • El programa, conduit per Mari Pau Huguet i Pep Picas i amb la participació de Sique Rodríguez, posa en valor l’agricultura, el comerç i la gastronomia de proximitat de la ciutat a través dels seus i les seves protagonistes.
  • La projecció forma part de les festes de la carxofa, que han arrencat aquesta setmana amb l'inici de les jornades gastronòmiques i s'allargaran fins el 23 d'abril.

Aquest divendres 24 de març tindrà lloc al Cinema Capri la projecció del capítol dedicat al Prat de ‘La Sobretaula’, un programa de la Xarxa de Televisions Locals conduit per Mari Pau Huguet i Pep Picas que posa en valor l’agricultura de proximitat, el comerç i la cuina de km 0 de municipis catalans. La projecció del programa (podeu veure aquí l'espot) és un dels primers esdeveniments de l'edició d'enguany de les Festes de la Carxofa, que han arrencat aquesta setmana i duraran fins el 23 d'abril i inclouen, entre d'altres, la Carxofada Popular, l'Escarxofa&Jazz i el Fira Tapa.

En el capítol de 'La Sobretaula' dedicat al Prat, que compta tambeé amb la participació del periodista radiofònic Sique Rodríguez, prenen la paraula representats dels i les criadores de pollastre Pota Blava, de la pagesia i del comerç local, així com diversos restauradors i restauradores de la ciutat. El programa acaba al bar del Sagnier, que gestiona la Fundació Rubricatus.

Durant l'acte, abans d'arrencar la projecció, els mitjans podran prendre declaracions de les persones participants.

CONVOCATÒRIA:

Compartir

A les xarxes