divendres, 4 març, 2022 - 11:30

Presentació del XIII Març Gastronòmic al Prat

 

Amb el Març Gastronòmic, es dona el tret de sortida a les Festes de la Carxofa, que s’allargaran fins a finals d’abril i que tornaran a ser, per primer cop després de l’inici de la pandèmia, un espai de trobada a l’entorn de l’oferta agrícola i gastronòmica de proximitat.

 

La presentació de la XIII edició del Març Gastronòmic tindrà lloc dilluns vinent, 7 de març, al migdia. Serà a la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai), situada al Prat i que, en aquests moments, acull una mostra sobre alimentació sostenible i saludable sota el títol “Menja, Actua, Impacta”

El Març Gastronòmic, emmarcat en les Festes de la Carxofa, està organitzat per l’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat. És l’activitat gastronòmica més arrelada al municipi i la comarca, on es dona protagonisme a la Carxofa Prat i al producte fresc del Parc Agrari i al pollastre Pota Blava.  A més del Prat, també es realitzen activitats del Març Gastronòmic en una quinzena de municipis de la comarca i l’entorn.  

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, entre d’altres representants municipals, acompanyaran els representants del sector de la restauració i als productors i productores durant la presentació del Març Gastronòmic. També hi assistiran representants del Consell Comarcal del Baix Llobregat i de l’AMB, entre d’altres.  Els padrins de la XIII edició del Març Gastronòmic, la xef Maria Nicolau i el director del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, també hi participaran.

Prèviament a l’acte de presentació, a les 11.30 h, es farà una visita a l’exposició “Menja, actua, impacta”. Posteriorment, a les 12.30 h, s’iniciarà la presentació i, despres, es farà un aperitiu de Carxofa Prat i Pota Blava. Moderarà l’acte la presidenta de Slow Food Barcelona, Chiara Bombardi.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • Acte: Presentació de la XIII edició del Març Gastronòmic
  • Dia: dilluns, 7 de març
  • Hora:  12.30 h (presentació) i 11.30 h (visita prèvia a l’exposició “Menja, actua, impacta” a Fundesplai)
  • Lloc: Seu de Fundesplai al Prat (Carrer del Riu Anoia, 42-54).

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes